Nogomet

Kako su odigrali: Petković sjajan, Stojanović loš, Moro razočarao

Jan Šneler • srijeda, 06.11.2019.
Kako su odigrali: Petković sjajan, Stojanović loš, Moro razočarao
Foto: FaH

Nakon što imate 3:1 u sudačkoj nadoknadi i zaključite susret s bodom, teško možete biti zadovoljni. Danas su mnogi kod Dinama podbacili, ali valja istaknuti Brunu Petkovića koji je odigrao odličnu utakmicu i nažalost Petra Stojanovića koji je bio prilično loš i podsjetio na neka ranija izdanja….

Dominik Livaković - Siguran, nije kriv niti kod jednog pogotka. Spasio Dinamo nakon crvenog kartona More kada je refleksno obranio udarac Matvijenka.

Petar Stojanović - Jako loš večeras. Opravdano ga Bjelica izvadio u 72. minuti. Vrlo nervozan u napadu, ogroman broj pogrešno dodanih lopti, u obrani na velikim mukama.

Emir Dilaver - Niti ovo nije bila njegova sjajna partija. Zakasnio kod prvog pogotka, bio nervozan na početku susreta. Pred kraj bolji.

Kevin Theophile-Catherine - Asistirao za pogodak Petkoviću, bio ponajbolji u Dinamovoj obrani, ali sve uprskao prekršajem nad Pjatovom iz kojeg se izrodio kazneni udarac.

Dino Perić - Slično kao Dilaver, dosta nervozan što od njega nismo navikli u posljednje vrijeme. Također kasnio za Moraesom kod prvog pogotka.

Marin Leovac - Imao veliku priliku kada je pogodio prečku, bolji od Stojanovića. Prosječna partija.

Arijan Ademi - Jedan od najboljih u Dinamu. Držao sredinu terena, kapetanski organizirao ekipu i nakon igre s igračem manje. Postigao pogodak za kojeg smo mislili da je točka na i.

Nikola Moro - Definitivno uz Stojanovića najlošiji. Nije u igri bio toliko loš koliko se moraju kritizirati njegova dva nepotrebna prekršaja zbog kojih je dobio crveni karton. Morat će na tome poraditi u budućnosti jer je to neoprostivo na ovoj razini.

Dani Olmo - Samozatajan u prvom dijelu, prilično odsječen, ali u nastavku bolji. Asistirao Ademiju za treći pogodak.

Mislav Oršić - Trudio se i to mu se ne može zamjeriti, ali danas nije bio onako precizan i rastrčan kao inače. Taktički zamijenjen nakon crvenog kartona More.

Bruno Petković - Igrač utakmice. Ponovno borben, velik broj lopti smirio, a uz to postigao pogodak i prekrasno asistirao Ivanušecu za 2:1. Sjajna partija hrvatskog reprezentativca.

Luka Ivanušec - Zabio za vodstvo Dinama, sjajno utrčao u prazan prostor. Definitivno opravdao očekivanja. Ušao umjesto indisponiranog Stojanovića.

Marko Gjira - Ušao umjesto Oršića nakon crvenog kartona More, premalo igrao za ocjenu.

Damian Kadzior - Ušao u sudačkoj nadoknadi umjesto Petkovića, premalo igrao za ocjenu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!