Tenis

Kutak za kladioničare: Medvedev i Nadal idu po prvu pobjedu, Botafogo favorit u dvoboju davljenika

Branimir Korać • ponedjeljak, 11.11.2019.
Kutak za kladioničare: Medvedev i Nadal idu po prvu pobjedu, Botafogo favorit u dvoboju davljenika
Foto: EPA

Ponedjeljak na početku reprezentativnog tjedna prema običaju donosi vrlo skromnu ponudu. Tako je i ovaj put, ali ipak se uvijek nešto može pronaći...

Daniil Medvedev - Stefanos Tsitsipas

Daniil Medvedev igrač je koji je posljednjih mjeseci igrao u najboljoj formi na ATP Touru i s velikim ambicijama doputovao je u London. Generalna proba za London nije bila dobra i neposredno prije ovog turnira poražen je odigravivši svoj najgori meč mjesecima unazad. Igrao je protiv Jeremyja Chardyja i upisao poraz, ali to nije nešto što će ga poremetiti. Već dolaskom u London Medvedev je najavio kako želi i ovdje otići daleko. Prvi protivnik mu je Stefanos Tsitsipas koji je dva puta ove godine igrao s Medvedevim i dva puta gubio od njega. Novi poraz ne bi uopće iznenadio.

Prognoza: Pobjeda Medvedeva

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Medvedeva 1.50, pobjeda Tsitsipasa 1.50

Rafael Nadal - Alexander Zverev

Rafael Nadal probat će, kažu da je dovoljno spreman za odraditi ATP Finals, a ako je tako, to je loša vijest za Alexandera Zvereva. Iskreno, kako je Zverev igrao prošle sezone, očekivao sam puno veći i brži napredak, da uđe u krug onih koji dominiraju i koji su teško pobjedivi, ali još uvijek je tu dosta oscilacija, nekih poraza koje si nije smio dopustiti. Nadal u dobrom izdanju je definitivno visoka prepreka za Zvereva. U svim dosadašnjim međusobnim dvobojima Španjolac ga je svladao, pet puta su se susreli i svih pet dvoboja završilo je pobjedom Nadala koji bi trebao i ovdje slaviti.

Prognoza: Pobjeda Nadala

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Nadala 1.50, pobjeda Zvereva 3.00

Botafogo - Avai

U dvoboju momčadi koje se nalaze u najlošijoj formi u brazilskom nogometu u ovom trenutku, Botafogo dočekuje Avai. Posljednjeplasirani Avai ima sedam uzastopnih poraza i udaljen je od sigurne zone čak 17 bodova. Može se smatrati kako je putnik za Serie B, trebalo bi se dogoditi pravo čudo da se nešto promijeni. Botafogo ima četiri poraza u nizu, ali je još uvijek itekako živ. Njemu zona ostanka bježi samo bod, a što je zanimljivo, nije daleko niti od plasmana u Copa Sudamericanu, to mu bježi tek šest bodova. Lako se može dogoditi da na kraju izbori plasman u to natjecanje bez obzira što je trenutno u zoni ispadanja.

Prognoza: Pobjeda Botafoga

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Botafoga 1.70, neriješeno 3.50, pobjeda Avaija 5.00

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!