Košarka

Kutak za kladioničare: Federer treba uvjerljivu pobjedu

Branimir Korać • utorak, 12.11.2019.
Kutak za kladioničare: Federer treba uvjerljivu pobjedu
Foto: EPA

Nastavlja se ATP Finals mečevima drugog kola u skupini, a od ostalih događaja izdvajamo dva zanimljiva dvoboja u NBA ligi...

Roger Federer - Matteo Berrettini

Roger Federer izgubio je u prvom kolu od Dominica Thiema s dva puta po 7:5 i ako misli u polufinale, nema izbora, mora upisati obje pobjede do kraja i to po mogućnosti u dva seta. Dvije glatke pobjede trebale bi biti dovoljne, a prvi meč je onaj protiv Mattea Berrettinija. Talijan je došao za ATP Finals, ali nije ta klasa da bi mogao napraviti ovdje nereda, no u svakom slučaju treba biti oprezan. Federer to zna i ne treba sumnjati da će ući u meč svom snagom. Definitivno je kvalitetniji igrač, možda na nekoj drugoj podlozi Berrettini bi mu mogao zagorčati život, ali ovdje teško.

Prognoza: Roger Federer pobjeđuje s 2:0

Koeficijenti (Supersport): Roger Federer pobjeđuje s 2:0 1.50, Roger Federer ne pobjeđuje s 2:0 2.25

Utah Jazz - Brooklyn Nets

Bogdanovićevi Jazzeri izgledaju jako dobro, noćas su igrali u gostima kod Warriorsa i upisali rutinski pobjedu, a na drugoj strani back to back susreta imaju dvoboj s Netsima kod kuće. Parket u Salt Lake Cityju je vrlo vruć, Kyrie Irving obožava igrati u takvoj atmosferi, ali ovosezonski Jazzeri za ovosezonske Netse trebali bi ipak biti prejaki. Moglo bi biti neizvjesno, očekuje se zanimljiv dvoboj, ali kvaliteta je ipak na strani Jazzera čija se pobjeda svakako očekuje.

Prognoza: Pobjeda Utah Jazza

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Utah Jazza 1.50, neriješeno 18.0, pobjeda Brooklyn Netsa 3.60

Sacramento Kings - Portland Trail Blazers

Vrlo zanimljiv dvoboj očekuje se u Sacramenut. Bit će do susret dvije momčadi od koje se očejkivalo više u dosadašnjem dijelu sezone, a posebno se to odnosi na Blazerse. Kingse nekako svi vide kao projekt za budućnost, dok su Blazersi slagani da već ove sezone budu konkurentni. S obzirom da od one prošlosezonske petorke nema trojice igrača, treba im vremena da se stvari poslože, posebno jer novi igrači dolaze iz sustava koji je različit od Stottsovog. Međutim individualna klasa Lillarda i McColluma može ponijeti momčad pa i do pobjede na ovom gostovanju.

Prognoza: Pobjeda Portland Trail Blazersa

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Sacramento Kingsa 2.00, neriješeno 13.0, pobjeda Portland Trail Blazersa 1.90

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!