Tenis

Kutak za kladioničare: Karlović i PPD Zagreb moraju do pobjede, Baskonia je jaka na domaćem parketu

Branimir Korać • četvrtak, 14.11.2019.
Kutak za kladioničare: Karlović i PPD Zagreb moraju do pobjede, Baskonia je jaka na domaćem parketu
Foto: EPA

Ovaj četvrtak donosi zanimljivu ponudu s nizom kvalitetnih susreta, a u nekima od njih naći će se i hrvatski klubovi i sportaši...

Ivo Karlović - Sekou Bangoura

Ivo Karlović na Challengeru u Houstonu igra protiv Sekoua Bangoure, igrača koji je trenutno 308. na ATP ljestvici i daleko od onih najboljih. Bangoura je 28.godišnjak, točnije za četiri dana proslavit će 28. rođendan i pobjeda protiv Karlovića bila bi mu jedna od najzvučnijih u ne baš briljantnoj karijeri, ali hrvatski tenisač za klasu je jači i ovdje ne bi smio imati problema. Bangoura je u prvom kolu svladao Nijemca Petera Hellera s 0:6, 6:4, 6:2, ali u drugom kolu čeka ga puno zahtjevniji protivnik.

Prognoza: Pobjeda Karlovića

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Karlovića 1.55, pobjeda Bangoure 2.85

Baskonia - Maccabi

Perasovićeva Baskonia dočekuje na svom vrućem terenu momčad Maccabija i iako tablica sugerira da je Maccabi favorit, u praksi je situacija drugačija. U Vitoriji nikom nije lako igrati, Baskonia je na svom parketu vrlo jaka i sigurno bi imala bolji omjer od trenutnih 3-4 da nije odigrala samo dvije utakmice kod kuće. U te dvije upisala je pobjede i tražit će i treću protiv Maccabija. Izraelci su na omjeru 5-2, imaju pet uzastopnih pobjeda, ali u Vitoriju dolaze bez najboljeg igrača Omrija Casspija koji ima problema s koljenom.

Prognoza: Pobjeda Baskonije

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Baskonije 1.65, neriješeno 17.0, pobjeda Maccabija 3.00

PPD Zagreb - Celje

Rukometaši Zagreba nalaze se u situaciji biti ili ne biti. Ništa osim pobjede u ovom susretu ne znači im previše po pitanju prolaza, u protivnom bi morali do kraja grupne faze skidati velike skalpove, a to nije realno za očekivati. PPD mora pobijediti i Celje i Elverum, gubitak svakog boda u tim susretima je vjerojatno kraj. Naravno, to neće biti dovoljno, trebat će i nekog znatno kvalitetnijeg svladati, ali o tom-potom, prvenstveno treba povezati ove dvije pobjede. U Celju su odigrali egal utakmicu, nije puno nedostajalo, a sada će morati otići na još višu razinu i upisati pobjedu.

Prognoza: Pobjeda PPD Zagreba

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda PPD Zagreba 1.60, neriješeno 10.0, pobjeda Celja 3.60

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!