Košarka

Niti vrlo dobri Bogdanović nije pomogao, Utah tijesno poražena kod Memphisa

Petar Jenjić • subota, 16.11.2019.
Niti vrlo dobri Bogdanović nije pomogao, Utah tijesno poražena kod Memphisa
Foto: EPA

Treću uzastopnu pobjedu upisali su Memphis Grizzliesi koji su na domaćem terenu tijesno svladali Utah Jazz...

Možda pomalo i neočekivan poraz upisala je Utah Jazz, ukupno četvrti ove sezone. Na gostovanju su poraženi od Memphi Grizzliesa sa 107:106 koji je tako stigao do pete pobjede, a druge uzastopne u samoj završnici.

Momčadi su se tijekom utakmice izmijenjivale u vodstvu. Memphis je imao 11 koševa viška, a Utah najvećih devet poena prednosti. Međutim, ponovno je presudila sama završnica susreta u kojoj je glavnu ulogu imao Ja Morant.

Razigravač Grizzliesa minutu i pol prije kraja poentirao je za vodstvo 107:105. Rudy Gobert smanjio je zaostatak s linije slobodnih bacanja, a iako je Utah imala još prilika za dolazak do pobjede, ipak nije uspjela.

Morant je susret zaključio s 25 poena i osam dodavanja, Dillon Brooks dodao je 20 koševa, a Kyle Anderson 13 poena i sedam skokova.

Bojan Bogdanović bio je treći strijelac momčadi s 20 poena i jednim skokom (3/8 za dva, 3/7 za tricu, slobodna bacanja 5/6) za nešto manje od 35 minuta na terenu. Donovan Mitchell ubacio je 29 poena uz devet skokova, dok je Gobert dodao 23 poena i 17 skokova.

NBA:
Memphis Grizzlies - Utah Jazz 107:106

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!