Nogomet

Kutak za kladioničare: Očekujemo golove u posljednjem kolu, Engleska gostuje kod Kosova

Petar Jenjić • nedjelja, 17.11.2019.
Kutak za kladioničare: Očekujemo golove u posljednjem kolu, Engleska gostuje kod Kosova
Foto: EPA

Pred nama je posljednje kolo kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Albanija će ugostiti Francusku, Englezi gostuju kod Kosova, dok Portugal plasman na Euro traži u Luksemburgu...

Albanija - Francuska

Već je od ranije poznato da Francuska ide na Euro, a Albanija ostaje bez plasmana na veliko natjecanje. Ipak, preostalo je u Tirani odraditi međusobni dvoboj, dok je prvi s visokih 4:1 otišao na stranu Francuske. Iako nije briljirala u zadnje tri utakmice, u kojima je postigla ukupno četiri pogotka, danas od gosta očekujemo poneki pogodak više.

Prognoza: više od 3.5 golova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.35, više @2.90

Kosovo - Engleska

Sve svoje šanse za Euro Kosovo je ispustilo porazom od Češke prije nekoliko dana te mu sada preostaje odraditi domaću utakmicu protiv Engleske. Gordi Albion bio je vrlo učinkovit kroz čitave kvalifikacije s 33 gola, a tek jedan više zabile su sve ostale momčadi skupine ukupno. U prvom međusobnom dvoboju slavili su sa 5:3, a golove očekujemo i danas.

Prognoza: više od 3.5 golova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.55, više @2.30

Luksemburg - Portugal

U onom ranom terminu Portugal gostuje u Luksemburgu gdje treba doći do pobjede kako bi potvrdio plasman na Europsko prvenstvo. Branitelj naslova sigurno će ići 100%, bez obzira na to što se radi o najlošijem protivniku u skupini uz Litvu. Portugalci su najefikasnija momčad skupine s 20 golova, a kao i u prethodno napisanim utakmica, da ne rušimo današnju tematiku teksta, vjerujemo u više golova.

Prognoza: više od 3.5 golova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.65, više @2.10

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!