Nogomet

Bišćan: "Bitna utakmica s izgubljenim bitnim bodovima, dekoncentracija u obrani kažnjena je primljenim golovima"

Branimir Korać • ponedjeljak, 18.11.2019.
Bišćan: "Bitna utakmica s izgubljenim bitnim bodovima, dekoncentracija u obrani kažnjena je primljenim golovima"
Foto: FaH

Veliko razočaranje vladalo je u hrvatskim redovima nakon poraza od Češle u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo do 21 godine. Veliki broj promašaja pokazao se kobnim uz dekoncentraciju u obrani, smatraju u hrvatskom taboru...

Igor Bišćan upisao je prvi poraz na klupi reprezentacije do 21 godine. Vodio ju je u susretu protiv Češke u Velikoj Gorici i upisao je poraz 2:1.

"Ovo je težak poraz, bila je to bitna utakmica u kojoj smo izgubili važne bodove. Nismo bili dovoljno pametni u važnim trenucima. Napravili smo dosta toga dobroga, pripremili dosta prilika, ali na kraju smo ipak izgubili i to ne samo zbog promašaja već zbog dekoncentracije u obrani što smo platili primljenim pogocima. Rezultat ne pokazuje ono što se po kvaliteti vidjelo na terenu, ali nismo bili dovoljno ozbiljni da bi došli do pobjede", istaknuo je Bišćan, a prenose Sportske novosti.

Josip Brekalo došao je iz A reprezentaciji kako bi pomogao, ali nije ispalo dobro. Mlada Hrvatska upisala je poraz koji nije dobro sjeo.

"Imao sam preveliku želju zabiti pogodak i upisati pobjedu, sve su to moji vršnjaci i dečki s kojima sam igrao, imao sam veliku želju doći i pomoći, baš sam bio jako sretan zbog toga. Mislim da smo bili puno bolji, ali primili smo dva jeftina gola. Imali smo dobre šanse koje smo morali iskoristiti, polazim od sebe, meni je možda najviše žao. Došao sam pomoći, ali nije bilo dovoljno", dodao je Brekalo.

Jedini pogodak za Hrvatsku postigao je Luka Ivanušec.

"Razočarani smo jer smo imali puno prilika i kada ih ne koristiš, onda te nogomet kazni. To nam se dogodilo u prvom dijelu kada smo mogli voditi s nekoliko golova prednosti, ali nismo uspjeli i teren smo morali napustiti poraženi."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!