Nogomet

Kutak za kladioničare: Velšani i Mađari u izravnom dvoboju za odlazak na Europsko prvenstvo

Branimir Korać • utorak, 19.11.2019.
Kutak za kladioničare: Velšani i Mađari u izravnom dvoboju za odlazak na Europsko prvenstvo
Foto: EPA

Na rasporedu su posljednji kvalifikacijski susreti za Svjetsko prvenstvo, a Wales i Mađarska u izravnom dvoboju borit će se za drugu poziciju u skupini...

Wales - Mađarska

Velšani i Mađari igraju utakmicu na sve ili ništa znajući da je pobjeda ta koja donosi nastup na Europskom prvenstvu. Velšanima igra isključivo pobjeda, a Mađarskoj bi mogao biti dovoljan i remi, ali Slovačka u tom slučaju ne smije pobijediti Azerbajdžan. U svakom slučaju pobjeda i jednima i drugima garantira nastup na Europskom prvenstvu s tim da je Wales uoči današnjeg dvoboja u boljoj poziciji, Mađari imaju dosta problema s izostancima, a Wales ima na raspolaganju glavne adute uključujući Balea i Ramseyja. Što se tiče kvalitete, sve je to tu negdje.

Prognoza: Pobjeda Walesa

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Walesa 1.75, neriješeno 3.80, pobjeda Mađarske 6.00

Valencia - Zenit

Valencia i Zenit nalaze se na začelju Eurolige s omjerom 2-8. Bit će to zanimljiv susret, Valencia je jedine dvije pobjede ostvarila u zadnja tri kola i to obje na domaćem parketu. Zenit je s druge strane svoje dvije pobjede ostvario u gostima i to obje u produžecima. No u zadnja tri kola koja pokazuju buđenje Valencije, Zenit igra loše i bilježi tri poraza. Ako Valencia uđe u susret punom snagom angažmanom, bit će puno bliže pobjedi jer ipak ima kvalitetniju momčad i neugodan domaći teren.

Prognoza: Pobjeda Valencije

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Valencije 1.50, neriješeno 18.0, pobjeda Zenita 3.60

Malezija - Indonezija

U sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u azijskoj zoni Malezija dočekuje Indoneziju. Malezija je u ovom susretu favorit, slavila je porotiv Indonezije i u gostima s 3:1, a očekuje se kako bi i u ovom susretu trebala lako dolaziti do pogodaka. Naime Indonezija je na dnu ljestvice bez ijednog boda, a u dosadašnja četiri susreta, u svakom je primila najmanje tri pogotka.

Prognoza: 3 ili više golova

Koeficijenti (Supersport): 3 ili više golova 1.50, manje od 3 gola 2.30

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!