Nogomet

Dalić: "Imamo širok izbor igrača, nadam se da će svi imati dobru minutažu"

Jan Šneler • utorak, 19.11.2019.
Dalić: "Imamo širok izbor igrača, nadam se da će svi imati dobru minutažu"
Foto: Pixsell

Nakon što je isprobao sve igrače u dva susreta protiv Slovačke i Gruzije, izbornik Zlatko Dalić može biti zadovoljan onime što ima na raspolaganju...

Lako bi se moglo dogoditi da Zlatko Dalić bude na velikim mukama koga povesti na Europsko prvenstvo sljedeće ljeto. Na nekim pozicijama Hrvatska nema previše rješenja, ali neka su popunjena za dvije do tri momčadi. Kojim će se kriterijem voditi nije poznato, ali izbornik Hrvatske ističe kako mu je važno i igranje u klubu.

"Imamo puno igrača koji su dobri i nadam se da će imati dobru minutažu u klubovima. Još je sedam mjeseci do Eura, bit će vremena. Nadam se da oni koji ne igraju, da će pronaći novi angažman ili dobiti minute koje su im potrebne. Ja znam koji su nam temelji i na tome želimo dalje graditi", rekao je Dalić.

Današnja utakmica završila je pobjedom (2:1), a Dalića muči činjenica što su se na kraju ozlijedili Josip Juranović i Nikola Vlašić.

"Bila je dobra utakmica, svi su dobili šansu. Žao mi je zbog ozljeda, nadam se da nije ništa ozbiljno. Ostvarili smo svoj cilj i sada su pred nama pripreme za Euro", zaključio je Dalić.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!