Nogomet

Badelj: "Utakmica s Gruzijom bila je nijansu zahtjevnija od onoga što smo očekivali"

Mihaela Bradovski, hns.family • srijeda, 20.11.2019.
Badelj: "Utakmica s Gruzijom bila je nijansu zahtjevnija od onoga što smo očekivali"
Foto: FaH

Milan Badelj je među onima koji svoju priliku u reprezentaciji uglavnom čekaju s klupe i nastupaju u prijateljskim susretima, odradio je pripremnu utakmicu i protiv Gruzije i to vrlo dobro...

Gruzija se u Puli predstavila u dobrom svjetlu, Hrvatska je očekivala ipak nešto lakšu utakmicu, priznaje i Milan Badelj.

"Najvažnije je da smo pobijedili, jer utakmica s Gruzijom bila je nijansu zahtjevnija od onoga što smo očekivali. No, pobjeda je zaslužena, makar je bilo i teže nego što smo se nadali. Moramo biti zadovoljni cjelokupnom godinom, bez obzira što je odluka o plasmanu na Europsko prvenstvo pala tek na kraju ciklusa. Općenito gledajući, prošlo je mirnije nego inače i možemo biti ponosni zbog novog plasmana na veliko natjecanje."

Reprezentacija ide u stanje mirovanja i igrači se okreću klupskim obavezama.

"Slijedi nam duža pauza i sada se svi možemo podrediti potrebama u klubu te se na najbolji način pripremati za ono što nas čeka na Europskom prvenstvu. Veseli nas postojeća konkurencija, mladi grizu i tjeraju nas starije da pružimo još više od sebe. Ne treba strahovati za budućnost hrvatskog nogometa."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!