Nogomet

Juranović: "Zasluženo smo pobijedili. Nadam se da nisam ozlijeđen"

Jan Šneler • utorak, 19.11.2019.
Juranović: "Zasluženo smo pobijedili. Nadam se da nisam ozlijeđen"
Foto: FaH

Iako nije večeras debitirao, Josip Juranović pamtit će ovaj susret u dresu Hrvatske jer je odigrao cijelo drugo poluvrijeme i prekrasno asistirao za pobjednički pogodak...

Prije susreta sa Slovačkom isticali smo kako je Zlatko Dalić trebao pozvati Josipa Juranovića na mini pripreme. Na kraju se ispostavilo kako je slijedom ozljeda Juranoviću aktiviran pretpoziv, a kapetan Hajduka to je zaslužio. Radi se o srčanom nogometašu, brzom i kvalitetnom beku koji definitivno ima mjesta u rotaciji.

Večeras je lijepo okrunio susret asistencijom Ivanu Perišiću za pobjednički pogodak i potvrdio ono što se već dugo o njemu piše. Nažalost, pred kraj susreta se ozlijedio, a prema prvim informacijama iz liječničke službe, radi se o istegnuću mišića.

"Odlično smo ušli u utakmicu, primili nesretni gol, ali na kraju pokazali da smo bolja momčad i zasluženo pobijedili. Dečki koji su bili u Rusiji svoje napravili, izbornik nam je dao šansu tako da je sada na nama da ju iskoristimo. Što se tiče ozljede, vidjet ću sutra, nadam se da neće biti ništa i da ću biti spreman za utakmicu s Dinamom", rekao je Juranović.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!