Košarka

Zubac skakački dobar, usporile ga osobne pogreške, pobjede Kingsa i Netsa

Branimir Korać • ponedjeljak, 25.11.2019.
Zubac skakački dobar, usporile ga osobne pogreške, pobjede Kingsa i Netsa
Foto: EPA

Odigrana su još tri susreta u NBA ligi, a u akciji je bio i Ivica Zubac. On je s Los Angeles Clippersima upisao pobjedu protiv New Orleans Pelicansa...

Los Angeles Clippersi na krilima Montrezla Harrella stigli su do pobjede protiv New Orleans Pelicansa sa 134:109. Harrell je bio vrlo raspoložen i upisao je 34 poena što mu je učinak karijere te je osim toga uhvatio i 12 skokova.

Clippersi su imali 25 poena viška u prvom poluvremenu da bi Pelicansi u trećoj dionici došli na minus šest. Domaćin tada ponovno podiže igru i odlazi do pobjede s uvjerljivom prednosti.

Ivica Zubac za 17 minuta ubacio je pet poena (2/6 za dva, 1/2 slobodna) uz deset skokova, ali i šest prekršaja. Uz bolju situaciju s prekršajima, možda bi dobio i koju minutu više.

Kawhi Leonard dodao je 26 poena i šest asistencija. Na drugoj strani Brandon Ingram ubacio je 24 poena uz osam skokova i pet asistencija, a Jrue Holiday 18 poena uz sedam skokova.

Sacramento Kingsi odnose pobjedu iz Washingtona gdje su slavili sa 113:106. Kingsi su napravili ono što zvuči neobično, obranom su slomili drugi napad lige. Sacramento nije obrambeno moćna momčad, ali u drugom poluvremenu limitirao je Wizardse na samo 49 poena.

Harrison Barnes ih je predvodio s 26 poena, Bogdan Bogdanović dodao je 21 poen, a Richaun Holmes 16 poena i deset skokova. Kod Wizardsa Bradley Beal ubacio je 20 poena uz osam asistencija, Isaiah Thomas 17 poena, a Moritz Wagner 12 poena i 11 skokova.

U njujorškom dvoboju Brooklyn Netsi odnijeli su pobjedu protiv New York Knicksa sa 103:101. Netsi su i dalje bez Kyrieja Irvinga, a bit će bez njega i u narednim susretima protiv Bostona i Clevelanda, bivšim Irvingovim klubovima.

Ovdje je Netse predsvodio Spencer Dinwiddie s 30 poena, Jarrett Allen dodao je 18 poena i deset skokova, a Taurean Prince 14 poena, 11 skokova i pet asistencija. Kod Knicksa Marcus Morris ubacio je 26 poena, a Julius Randle 15 poena uz osam skokova.

NBA:
LA Clippers - New Orleans Pelicans 134:109
Washington Wizards - Sacramento Kings 106:113
New York Knicks - Brooklyn Nets 101:103

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!