Nogomet

Pašalić: "Dinamo? Potpuno suprotno od onog što je prikazao u prvoj utakmici"

Mihaela Bradovski • srijeda, 27.11.2019.
Pašalić: "Dinamo? Potpuno suprotno od onog što je prikazao u prvoj utakmici"
Foto: Pixsell

Mario Pašalić imao je nekoliko prilika u kojima je mogao bolje reagirati i baciti Dinamo u još veće probleme, no nije iskoristio te šanse...

U Dinamovim redovima veliko razočaranje, a u Atalantinim veliko zadovoljstvo. Mario Pašalić dobio je priliku od prve minute.

"Super utakmica, dominirali smo od samog početka, odmah u drugoj-trećoj minuti imao sam odličnu priliku, na žalost nisam zabio, ali tijekom cijelog susreta smo dominirali i stvarali šanse. Dinamo je praktički imao tu šansu Oršića, ali i da je zabio, imao sam osjećaj da bi mi svakako dobili tu utakmicu jer smo stvarno bili puno bolji."

Pašalić ističe kako je sada sve otvoreno u skupini.

"Htjeli smo isprati taj gorak okus poraza u Zagrebu, to otvaranje nije izgledalo dobro. Ovdje smo to ispravili, ali ne treba poletjeti jer smo i dalje zadnji u grupi, još uvijek smo i mi i Dinamo i Šahtar u igri, bit će stvarno zanimljivo zadnje kolo."

"Bili smo praktički otpisani od mnogih, ali taj bod protiv Cityja nam je dao nadu za dalje, a s ovom pobjedom vratili smo se potpuno u igru." Što se tiče Dinama, bio je kratak i jasan.

"Potpuno suprotno od onog što je prikazao u prvoj utakmici."

FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!