Nogomet

Kutak za kladioničare: Barcelona i Ajax favoriti, budi li se Portland?

Branimir Korać • srijeda, 27.11.2019.
Kutak za kladioničare: Barcelona i Ajax favoriti, budi li se Portland?
Foto: EPA

I danas je u fokusu Liga prvaka koja donosi zanimljiv i atraktivan program. U NBA ligi također će biti zanimljivo s obzirom na čak 14 utakmica na rasporedu...

Barcelona - Borussia Dortmund

Barcelona još uvijek nije matematički osigurala nastup u osmini finala Lige prvaka, a ima priliku to učiniti večeras protiv Borussije. Katalonci atipično malo zabijaju ove sezone u ovom natjecanju, u dva od četiri susreta odigrali su 0:0 i to protiv Borussije u Dortmundu te Slavije na Camp Nouu. Upravo taj remi protiv Slavije predstavlja neugodno iznenađenje i Barcelona želi ispraviti taj kiks čim prije. Borussia ima problema u fazi obrane, pokazala je to i u Ligi prvaka i u njemačkom prvenstvu, olako prima golove i u zadnja tri susreta u svim natjecanjima primila je ukupno čak devet golova.

Prognoza: Pobjeda Barcelone

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Barcelone 1.60, neriješeno 4.80, pobjeda Borussije 6.00

Lille - Ajax

Lille je zadnji u skupini samo s jednim osvojenim bodom, a Ajax se bori uza prvo mjesto u skupini. Francuzi će jako teško doći do trećeg mjesta, u dosadašnjem dijelu natjecanja nisu bili konkurentni, a večeras ih očekuje vrlo dinamičan i neugodan protivnik. Ajax je iznimno efikasan, u četiri kola postigao je deset pogodaka, igra sjajan nogomet i u Francusku je doputovao s jednim ciljem, uzeti sva tri boda i približiti se osvajanju prvog mjesta u skupini. U prvom susretu u Amsterdamu Ajax je slavio s visokih 3:0.

Prognoza: Pobjeda Ajaxa

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Lillea 4.00, neriješeno 4.00, pobjeda Ajaxa 2.00

Portland Trail Blazers - Oklahoma City Thunder

Portland Trail Blazersi odradili su dvije trećine svojih utakmica ove sezone u gostima, a sada se vraćaju u svoju dvoranu. Tamo čekaju Oklahomu City Thunder i unatoč lošoj formi i nekompatibilnosti pa i neuigranosti dobrog dijela momčadi, krcati su individualnom kvalitetom koja bi trebala izvući nešto više iz ovog dvoboja. U posljednjem susretu u Chicagu Blazersi su lakoćom slavili, proradio je Carmelo Anthony koji je napadački dao veliki doprinos ovoj pobjedi.

Prognoza: Pobjeda Portlanda

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Portlanda 1.70, neriješeno 13.0, pobjeda Oklahoma Cityja 2.25

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!