Nogomet

Kutak za kladioničare: Može li Eintracht iskoristiti Arsenalove probleme?

Branimir Korać • četvrtak, 28.11.2019.
Kutak za kladioničare: Može li Eintracht iskoristiti Arsenalove probleme?
Foto: EPA

Današnji sportski program obilježava Europska liga, očekuje nas niz kvalitetnih utakmica i polako se raspliće situacija u skupinama...

Astana - Manchester United

Manchester United osigurao je šesnaestinu finala Europske lige, ali ne i prvo mjesto. U ovom kolu gostuje kod posljednjeplasirane Astane koja se oprostila od svih šansi za prolaz, a pokazala se posve nekonkurentnom. Momčad za koju nastupaju Tomasov i Šimunović nalazi se na zadnjem mjestu bez ijednog boda s gol razlikom 1:14. Razlika u kvaliteti između Astane i ostatka društva u skupini je prilična, pokazali su to dvoboji s Alkmaarom koji je slavio 6:0 u prvoj i 5:0 u drugoj utakmici. United je slavio s 1:0 na Old Traffordu i očekuje novu pobjedu.

Prognoza: Pobjeda Manchester Uniteda

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Astane 4.00, neriješeno 4.00, pobjeda Manchester Uniteda 2.00

Arsenal - Eintracht

Situacija u Arsenalu je krajnje dramatična. Unai Emery je na izlaznim vratima, ne može pokrenuti momčad već neko vrijeme i kriza se osjeti itekako. U Europskoj ligi dobro stoji, nalazio se na vrhu skupine s tri pobjede i remijem u četiri kola, ali još uvijek nije osigurao šesnaestinu finala. Teoretski još uvijek može ispasti i zato mu je potreban pozitivan rezultat protiv Eintrachta. Nijemci su u koliko-toliko boljoj formi i njima također treba pobjeda, a prema onom što pokazuje, ne bi bilo nikakvo iznenađenje da on bude taj koji odnosis va tri boda.

Prognoza: Eintracht ostaje neporažen

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Arsenala 2.00, Eintracht ostaje neporažen 2.00

Fenerbahče - Himki

Fenerbahče je u velikim problemima, ima jednostavno previše kikseva, a osim toga ima i problema s ozljedama. Međutim izbora nema, Željko Obradović sa svojim igračima traži isključivo pobjedu, a posao će biti možda malo jednostavniji jer Himki ipak dolazi bez svog najboljeg igrača Alekseja Šveda koji je ozlijeđen. Feneru gori pod petama, Obradović ne može računati na nekolicinu važnih igrača, ali ovdje jednostavno mora do pobjede, zaostatak za osmim mjestom nije tako mali.

Prognoza: Pobjeda Fenerbahčea

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Fenerbahčea 1.50, neriješeno 18.0, pobjeda Himkija 3.80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!