Ostali sportovi

Sandra Perković proglašena najboljom atletičarkom za 2018. i 2019. godinu

Marjan Kreševac • petak, 29.11.2019.
Sandra Perković proglašena najboljom atletičarkom za 2018. i 2019. godinu
Foto: Pixsell

U prostorijama hotela Panorama održana je svečanost proglašenja najboljih atletičara i atletičarki za godinu 2018. i 2019.. Za najbolju atletičarku u obje godine proglašena je Sandra Perković...

Na dodjeli atletskih nagrada za najbolje pojedince u 2018. i 2019. godini nije bilo puno dvojbe barem što se tiče nagrade za najbolju atletičarku. Kada u konkurenciji imate dvostruku olimpijsku, dvostruku svjetsku i peterostruku europsku prvakinju u bacanju diska, koja je i u obje godine polučila vrhunske rezultate onda nema velike dvojbe.

Sandra Perković osvojila je nagradu za najbolju atletičarku u obje godine dok su nagrade u muškoj konkurenciji podijeljene, a zanimljivo je da su i one otišle natjecateljima iz tehničkih disciplina.

Za 2018. godinu najbolji atletičar Hrvatske je bacač kugle Stipe Žunić, a za ovu godinu istim naslovom okitio se njegov kolega, također bacač kugle Filip Mihaljević. Napomenimo još da je trener Sandre Perković Edis Elkasević dobio nagradu za najboljeg trenera u obje godine.

FOTO: Josip Regović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!