Košarka

Kutak za kladioničare: Dvoboj najskupljih u Euroligi

Matej Kačan • petak, 29.11.2019.
Kutak za kladioničare: Dvoboj najskupljih u Euroligi
Foto: EPA

Sportski vikend još nije u punom zamahu, ali nekoliko zanimljivih parova ima i petkom. Odlučili smo se za dvije košarke i domaći nogomet...

Brooklyn Nets - Boston Celtics

Boston je drugi u Istočnoj konferenciji s omjerom 13-4, dok je omjer Celticsa na gostovanjima 6-4. Boston ima i dvije pobjede u nizu. Brooklyn je dosta ispod s 9-9, dok je kod kuće na 5-3. Sve ovo bi ukazivalo na to da ćemo gledati zanimljivu utakmicu u kojoj je Boston blagi favorit, ali situacija s ozljedama ipak ukazuje na lakšu pobjedu Bostona. Keltima se vratio Kemba Walker, dok kod Netsa Kyrie Irving neće igrati protiv svoje bivše ekipe.

Prognoza: pobjeda Bostona

Koeficijenti (Supersport): pobjeda Netsa 2.30, produžetak 14.0, pobjeda Celticsa 1.65

Lokomotiva - Gorica

HT Prva liga je uvijek nezahvalna za klađenje, ali ovdje imamo dobar tip. Lokomotiva i Gorica su ekipe po mjeri jedna drugoj i s Osijekom i Rijekom su u bod u borbi za treće mjesto. Lokomotiva ima gol razliku 23:20, a Gorica 23:22. Dakle, obje ekipe daju i primaju više od pogotka po utakmici. I jedni i drugi se u utakmicama s klubovima iz vrha znaju zatvoriti i čekati svoju priliku, ali ovdje se isplati napasti ekipu koja je tu negdje s njima. Pobjeda donosi puno pa očekujemo barem po pogodak na obje strane.

Prognoza: Obje momčadi postižu pogodak

Koeficijenti (Supersport): oba daju gol DA 1.65, oba daju gol NE 2.10

Barcelona - CSKA Moskva

Petak donosi i dvoboj dvije najskuplje ekipe košarkaške Eurolige. Barcelona je na kladionicama veliki favorit jer drži vrh tablice s omjerom 8-2, dok su igrači CSKA na za njih nezadovoljavajućih 6-4. No, Barcelona je nakon 5-0 starta pokazala određenu ranjivost protiv Milana i Real Madrida te je obje utakmice izgubila dvoznamenkastom razlikom. CSKA će sigurno uložiti dodatni napor da prekine neugodni niz od dva poraza. Ovdje nešto smrdi na iznenađenje, ali ćemo se ograničiti na tome da Barcelona neće pokriti hendikep. Očekujemo neizvjestan dvoboj na loptu-dvije.

Prognoza: Barcelona ne pobjeđuje s više od 6.5 poena razlike

Koeficijenti (Supersport): Barcelona pobjeda s hendikepom (6.5) DA 1.85, Barcelona pobjeda s hendikepom (6.5) NE 1.85

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!