Košarka

Nemec: "Utakmicu smo izgubili u produžetku, ali nikako ne smijemo biti nezadovoljni ostvarenim"

Branimir Korać • petak, 29.11.2019.
Nemec: "Utakmicu smo izgubili u produžetku, ali nikako ne smijemo biti nezadovoljni ostvarenim"

Iznenađenja nije bilo iako nije bilo niti daleko. Trešnjevka 2009 odigrala je vrlo dobru utakmicu protiv Kraljeva, ačli je ipak pokleknula u produžetku...

Košarkašice Trešnjevke upisale su poraz u osmom kolu regionalne lige na svom parketu protiv Kraljeva, ali sama igra bila je dobra i obećavajuća.

Favorizirane gošće odnijele su pobjedu protiv domaćih igračica sa 73:66 tek nakon produžetka, a trener Dean Nemec, naravno, žali za boljim rezultatom, ali svjestan je kako je vjerojatno izvučen maksimum s obzirom na situaciju.

"Na žalost utakmicu smo izgubili u produžetku, ali nikako ne smijemo biti nezadovoljni ostvarenim. S ekipom iz gornjeg doma WABA lige igrali smo bitno oslabljeni, bez Nike Muhl, Katavić, Josipe Jurić i Barbare Turkalj, ravnopravno 45 minuta. Osim Majstorović i Pavić ostale igračice imaju od 16 do 18 godina i za njih je to bio odličan nastup i veliko iskustvo. Svako sljedeće kolo WABA lige radimo korak naprijed, a to je i bio smisao našeg nastupa u tom natjecanju. No, uskoro nas čekaju prave natjecateljske utakmice u Prvoj hrvatskoj ligi sa Šibenikom i Ragusom i tada ćemo vidjeti koliko smo stvarno dobri", ističe Nemec za Sportnet.

U sljedećem kolu 4. prosinca Trešnjevka putuje Crvenoj zvezdi koja također ima omjer 1-6.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!