Košarka

Nicević: "Idemo definitivno na pobjedu, moramo jer igramo doma"

Branimir Korać • subota, 30.11.2019.
Nicević: "Idemo definitivno na pobjedu, moramo jer igramo doma"

Ovog vikenda na rasporedu su susreti drugog kruga Kupa Krešimira Ćosića. U jednom od njih Pula 1981 u svojoj dvorani dočekuje Dubrovnik...

Košarkaši Pule 1981 u subotu od 15 sati u svojoj dvorani ugošćuju u drugom krugu Kupa Krešimira Ćosića momčad Dubrovnika.

Puležani su bili domaćini i u prvom krugu kada su ugostili Zapruđe i upisali pobjedu 101:70 dok je Dubrovnik pobjednički prošao kroz Čakovec i svladao Međimurje.

"Idemo definitivno po pobjedu, moramo jer igramo doma. Dubrovnik je jako neugodna momčad koja može dobiti svakoga. Očekujem tešku utakmicu, mi smo bez Jakše Šole koji je ozlijedio rame. Zasad su svi ostali spremni i zdravi", istaknuo je Sandro Nicević, trener Pule.

Nicević zna otkud prijeti najveća opasnost, ali se neće koncentrirati na zaustavljanje isključivo Dubelja koji zasad dominira u svim utakmicama.

"Dubelj i Došen su stvarno konstanta. Mi se nećemo usredotočiti samo na njega jer bi to bilo pogubno, a zaustaviti ga nemoguće. Jedan od ciljeva je usporiti ga. Dubrovnik je predobra momčad i pokušaj zaustavljanja i koncentracija samo na njega ostavlja prostor na drugim stranama."

U svakom slučaju čeka nas jako zanimljiv dvoboj dvije momčadi koje imaju kvalitetu i s njom spadaju u gornju polovicu Prve muške lige.

FOTO: KK Pula 1981 Facebook

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!