Nogomet

Dalić: "Ne bi bilo loše izbjeći Portugalce"

Petar Jenjić • subota, 30.11.2019.
Dalić: "Ne bi bilo loše izbjeći Portugalce"
Foto: Pixsell

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić kazao je svoje favorite uoči ždrijeba za Europsko prvenstvo te istaknuo kako bi volio izbjeći Portugalce...

Danas od 18 sati na rasporedu je ždrijeb za Euro 2020. godine, a već se sada znaju pojedince opcije. Tako je jasno da Hrvatska neće igrati u skupinama B i C jer su Rusija i Nizozemska, kao reprezentacija iz naše jakosne skupine, domaćini, a ne mogu izvući niti Belgijce koja su u skupini s Nizozemskom niti Ukrajince koji su s Nizozemcima.

Najpoželjnija se opcija čini skupina F gdje bi bila Njemačka, a utakmice bi se igrale u Münchenu i Budimpešti. Takvog je razmišljanja i izbornik Zlatko Dalić.

"Za navijače bi bilo idealno da se igra u Münchenu i Budimpešti. Što se tiče protivnika, ne bi bilo loše izbjeći Portugalce, dok bi iz prve mogli igrati s Italijom, Španjolskom i Engleskom. Njih poznajemo, igrali smo u Ligi nacija."

"Prije preuzimanja reprezentacije znao se cilj. Puno nas rada čeka, vjerujem da možemo napraviti još jedan dobar rezultat."

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!