Košarka

Oslabljeni Omišani dočekuju Cedevitu Junior: "Očekujem od naših igrača koji su dosad manje igrali da pokažu koliko vrijede"

Branimir Korać • subota, 30.11.2019.
Oslabljeni Omišani dočekuju Cedevitu Junior: "Očekujem od naših igrača koji su dosad manje igrali da pokažu koliko vrijede"

Nastavlja se natjecanje u Kupu Krešimira Ćosića, a u Omišu će istoimeni domaćin od 18 sati ugostiti Cedevitu Junior i pokušati izboriti prolaz...

U drugom krugu Kupa Krešimira Ćosića Omišani u svojoj dvorani dočekuju Cedevitu Junior i oslabljeni će svejedno tražiti pobjedu. Posao im neće biti ugodan, ali žele u glavnu rundu Kupa gdje će se priključiti i klubovi iz Premijer lige.

Trener domaćina svjestan je svih problema s kojima se suočava i nada se da će oni koji igraju manje iskoristiti priliku.

"Utakmica koja se igra u dosta nezgodno vrijeme za nas jer nećemo biti u punom sastavu. Nedostaje nam nekoliko igrača iz prve petorke. Očekujem od naših igrača koji su dosad manje igrali da sada pokažu koliko vrijede. Znamo da nam dolazi odlična ekipa Cedevite Junior koja se diže u formi i čeka nas vrlo teška utakmica", kaže za Sportnet trener Omiša Ivica Bajaj.

U prošloj rundi Omiš je visoko slavio u gostima kod Rudeša sa 101:77 dok je Cedevita Junior u vrlo zanimljivom dvoboju u gostima svladala Bosco s 88:86.

U Cedeviti cijene Omišane, ali u susret ulaze puni optimizma.

"Omiš je kvalitetna i iskusna ekipa i to smo vidjeli u prvom okršaju s njima u četvrtom kolu Prve lige kad su nas pobijedili. Mi smo odigrali dobro prvo poluvrijeme protiv njih, moramo sad igrati agresivno i s brzom tranzicijom cijelu utakmicu. U dobrom smo ritmu nakon tri pobjede protiv Universitasa, Samobora u ligi i sad u Kupu protiv Bosca. Mislim da smo spremni i idemo na put s optimizmom", kaže trener Cedevite Junior Marko Trninić za službenu stranicu.

FOTO: Cedevita Junior

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!