Košarka

Ivana Dojkić vrlo dobra u visokoj pobjedi Szekszarda u Njemačkoj

Branimir Korać • četvrtak, 05.12.2019.
Ivana Dojkić vrlo dobra u visokoj pobjedi Szekszarda u Njemačkoj
Foto: Pixsell

U šestom kolu grupne faze Eurokupa mađarski Szekszard u gostima je pregazio Rutronik Stars iz Kelterna i tako potvrdio prvo mjesto u skupini...

Lagan posao imao je Szekszard u šestom kolu grupne faze Eurokupa košarkašica, u gostima je svladao Rutronik Stars iz Kelterna s 90:63.

Mađarice su potvrdile da su najbolja ekipa u skupini, upisale su i petu pobjedu te kao prvoplasirane prolaze u sljedeću fazu.

U ovom susretu doprinos pobjedi dala je i hrvatska reprezentativka Ivana Dojkić koja je za 24 minute ubacila 13 poena (4/8 za dva, 1/2 za tri, 2/2 slobodna) uz tri skoka.

Prvo ime kod pobjednica bila je Erica McCall sa 21 poenom i sedam skokova dok je Marie Ružičkova dodala 19 poena i osam skokova. Kod poraženih Jasmine Thomas ubacila je 16 poena, a Andrijana Cvitković za 26 minuta ubacila je dva poena (1/3 za dva, 0/2 za tri) uz sedam skokova.

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10805.12.2019. u 21:25
    Ivana je trenutno nasa najbolja kosarkasica...danas nije igrala vise....jer ju je trener stavio na klupu kad je vidio da ce se utakmica lako rijesiti....inace ona ima prosjek od otpr. 20 koseva /utakmici u ovom natjecanju.
    narada108