Ostali sportovi

Mladost Zagreb velikim preokretom do pobjede protiv Ribola Kaštele

Jan Šneler • subota, 07.12.2019.
Mladost Zagreb velikim preokretom do pobjede protiv Ribola Kaštele
Foto: Pixsell

U regionalnoj MEVZA ligi za odbojkaše, Mladost Zagreb je na gostovanju kod Mladost Ribola Kaštele došla do velike pobjede...

U dvoboju dviju Mladosti u MEVZA odbojkaškoj ligi za muškarce, slavila je zagrebačka Mladost. Mladost Ribola Kaštela imala je sve u svojim rukama, vodstvo od 2:0 u setovima, ali nije uspjela finiširati i uzeti pobjedu.

U prva dva seta Mladost Ribola Kaštela igrala je sjajno. Nakon neizvjesnosti u sredini seta, završnica je bila jača strana domaćoj momčadi. U prvom setu slavili su s 25:19, u drugom su dopustili zagrebačkoj Mladosti tek jedan poen više.

Veliko vodstvo samo je trebalo potvrditi osvajanjem još jednog seta. Kada su u trećem setu imali vodstvo 12:7 i 18:14 činilo se da će to biti posljednji set. Ipak, gosti se vraćaju i uspijevaju doći do seta. Četvrta dionica meča bila je najuzbudljivija. Obje momčadi propuštale su velike prilike, domaći su imali tri meč lopte, gosti pet set lopti.

Ipak, rezultatom 26:28 gosti dolaze do rezultata 2:2 i puni optimizma odlaze u skraćeni peti set. Od samog početka, Mladost Zagreb je bila bolja, djelovala daleko sigurnije što uostalom pokazuje i konačnih 7:15.

MEVZA (m):
Mladost Ribola Kaštela - HAOK Mladost Zagreb 2:3 (25-19, 25-20, 23-25, 26-28, 7-15)

FOTO: Marko Prpic/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!