Košarka

Niti čudesna utakmica Željka Šakića nije pomogla Lietkabelisu, Bilanov Sassari slavio

Petar Jenjić • srijeda, 11.12.2019.
Niti čudesna utakmica Željka Šakića nije pomogla Lietkabelisu, Bilanov Sassari slavio
Foto: Pixsell

Izdvojili smo tri utakmice Lige prvaka, a posebno Željka Šakića čija sjajna utakmica nije pomogla da njegova momčad dođe do pobjede...

Do šeste pobjede stigao je Sassari koji je slavio na gostovanju kod Lietkabelisa sa 86:82. Domaćin nijednom tijekom susreta nije bio u vodstvu. Na poluvremenu su gosti imali 13 poena viška (42:29), uspjeli su se Litavci spustiti na minimalan zaostatak u posljednjoj četvrtini, ali do preokreta nisu došli.

Domaćinu nije pomogao niti sjajni Željko Šakić koji je zaključio susret s 31 poenom (5/8 za dva, 4/7 za tricu, slobodna bacanja 9/9), osam skokova i tri asistencije za 33 minute na terenu.

Dwayne Evans predvodio je pobjedničku momčad sa 17 poena, Miro Bilan dodao je deset poena (5/6 za dva, slobodna bacanja 0/2), tri skoka i tri asistencije za 22 minute u igri.

Poljski Anwil kojeg vodi Igor Miličić slavio je na domaćem terenu protiv Vechte sa 103:92, a do pobjede ga je predvodio Ricky Ledo s 27 poena, osam skokova i sedam asistencija. Jordan Davis s 24 poena bio je najbolji kod gostiju.

Na gostovanju kod Bamberga do pobjede je stigao češki Nymburk koji je slavio sa 84:80, prije svega zahvaljujući odličnoj posljednjoj četvrtini koju je dobio s 20:9.

Vojtech Hruban predvodio je goste s 20 poena. Roko Rogić dodao je sedam poena (2/10 iz igre, slobodna bacananja 2/2), jedan skok i jednu asistenciju za 22 i pol minute.

Liga prvaka:
Lietkabelis - Sassari 82:86
Anwil Wloclawek - Vechta 103:92
Bamberg - Nymburk 82:86

FOTO: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!