Liga prvaka, skupina C, 6. kolo, 11.12.2019, 18:55 h
Šahtar
Šahtar 0:3 Atalanta
Atalanta

Pašalić jedan od junaka Atalante, Talijani slavili kod Šahtara

Petar Jenjić • srijeda, 11.12.2019.
Pašalić jedan od junaka Atalante, Talijani slavili kod Šahtara
Foto: EPA

Mario Pašalić bio je jedan od junaka Atalante koja je slavila na gostovanju kod Šahtara i izborio drugu fazu natjecanja...

Ono što je Atalanta priželjkivala, to se i ostvarilo. Talijanska momčad slavila je u gostima kod Šahtara s 3:0, Dinamo je poražen od Manchester Cityja te je takvim razvojem situacije prošla u sljedeću fazu natjecanja.

Nakon 20 minuta igre nije se ublažio tempo talijanske momčadi koja je pritisnula domaćina. Šahtarova jedina šansa bila je neregularan pogodak Tetea.

Odličnu priliku imao je Šatar u 37. minuti, pucao je Stepanenko, no po sredini gola. Talijanski vratar vršcima prstiju izbacio je loptu u korner.

Nakon nešto više od sat vremena igre gostujuća je momčad stigla do vodstva. Bila je to dobra akcija Atalante koju je, uz malu "pomoć" domaće obrane, završio Timothy Castagne. Nakon pregledavanja snimke utvrđeno je da zaleđa nije bilo.

U 77. minuti domaćin je ostao s igračem manje nakon što je isključenje zaradio Dodo. Tri minute kasnije gosti su potvrdili pobjedu.

Malinovskji je ubacio iz skraćenog kornera, a Mario Pašalić skrenuo loptu u mrežu. Do kraja susreta gosti su postigli još jedan pogodak, a strijelac je bio Gosens.

Liga prvaka:
Šahtar - Atalanta 0:3

Liga prvaka, skupina C

  • Rezultati
  • Ljestvica

6. kolo

Šahtar0:3Atalanta
Dinamo1:4Manchester City
1Manchester City 616:4+1214
2Atalanta 68:12-47
3Šahtar 68:13-56
4Dinamo 610:13-35

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!