Nogomet

Kutak za kladioničare: Cagliari i Lazio garantiraju golijadu na Sardiniji

Branimir Korać • ponedjeljak, 16.12.2019.
Kutak za kladioničare: Cagliari i Lazio garantiraju golijadu na Sardiniji
Foto: EPA

Ponedjeljak kao i svaki drugi donosi nešto siromašniju ponudu, ali ipak su se pronašla dva nogometa i jedan NBA....

Kopenhagen - Odense

Drugoplasirani Kopenhagen na svom travnjaku dočekuje Odense koji se bori za ulazak u Top 6, ali je u velikom padu forme. U zadnja četiri kola uzeo je samo bod, izgubio je od Lyngbyja 4:3, Midtjyllanda 2:1, Horsensa 2:1 i remizirao je s Aalborgom 0:0. Sada ide u goste Kopenhagenu koji je čvrsto drugi i želi smanjiti zaostatak od sedam bodova za vodećim Midtjyllandom. Nadu da ga može stići pružio mu je Aarhus koji je u gostima slavio s 3:1 i Midtjylland je propustio priliku privremeno pobjeći na deset bodova prednosti. Kobenhavn ima tri pobjede u nizu, želi nastaviti taj pozitivan niz, a pred svojim navijačima to bi i trebao učiniti.

Prognoza: Pobjeda Kopenhagena

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Kopenhagena 1.70, neriješeno 4.20, pobjeda Odensea 5.80

Memphis Grizzlies - Miami Heat

Miami Heat igra sjajnu košarku ove sezone i jedno je od najugodnijih iznenađenja. Čovjek koji je nekako ujedinio i mobilizirao Heat je Jimmy Butler, poznat kao zvijezda koja uvijek daje maksimum, ali to traži i od posljednjeg suigrača, u protivnom zna biti "neugodan". Butler igra odlično, od njega se to i očekivalo, ali puno je bitnije da je klince koji su nova imena u ligi podignuo i redom igraju već sada vrlo važnu ulogu. 19-7 omjer dovoljno govori kako Heat igra, a na drugoj strani bit će Grizzliesi s 9-17 omjerom. Spahijina momčad nije ništa posebno odigrala u dosadašnjem dijelu sezone, tu je negdje gdje se i očekivalo da će biti, ali u zadnje četiri utakmice ima tri pobjede, dovoljno za oprez kod Miamija.

Prognoza: Pobjeda Miamija

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Memphisa 2.60, neriješeno 15.0, pobjeda Miamija 1.50

Cagliari - Lazio

Zaboravite onu Serie A s dosadnim utakmicama s eventualno jednim pogotkom, u Serie A igra se sve otvorenije, sve ofenzivnije, a upravo tako igraju Cagliari i Lazio. Cagliari je ugodno iznenađenje, igra odličan i efikasan nogomet, a Lazio je u sjajnoj formi. Za očekivati je susret u kojem će biti dosta golova i prilika, Cagliari je ponešto oslabljen, a najveći hendikep je neigranje Marka Roga i Robina Olsena. Rog ima kartone, Olsen je isključen, a njega će zamijeniti brazilski veteran Rafael koji ne ulijeva povjerenje. Primio je gol u onih nekoliko minuta što je branio u Lecceu, a u zadnja dva starta primio ih je ukupno pet. Srećom Cagliari može zabiti koliko on može primiti.

Prognoza: 3 ili više golova

Koeficijenti (Supersport): 3 ili više golova 1.55, manje od 3 gola 2.30

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!