Košarka

Pelicansi svoju mladu zvijezdu uče kako trčati i hodati

Matej Kačan • četvrtak, 26.12.2019.
Pelicansi svoju mladu zvijezdu uče kako trčati i hodati

Prvi izbor NBA drafta 2019. Zion Williamson još se oporavlja od operacije koljena, a u razgovoru za ESPN je otkrio neke zanimljive detalje o svojoj rehabilitaciji...

Budućnost New Orleans Pelicansa, a moguće i slika cjelokupne NBA lige u narednih nekoliko godina uvelike ovisi o zdravstvenom stanju mlade zvijezde Ziona Williamsona. Zion je u srednjoj školi i na koledžu zaludio svijet svojim fizikalijama te je zaradio čast da bude prvi izbor na draftu, ali i dalje čeka na svoj NBA debi.

U listopadu mu je operiran meniskus u koljenu, a proces rehabilitacije očito je kompliciran te Pelicansi poduzimaju sve mjere predostrožnosti. U razgovoru za ESPN Zion je otkrio kako Pelicansi u sklopu rehabilitacije rade na njegovom "kinetičkom lancu" tj. cjelokupnom opisivanju njegovog kretanja te ga "Uče kako drukčije hodati i trčati."

Williamson je kazao i kako je željan igre, ali i vjeruje svojem klubu i prosudbi ljudi zaduženim za njegov oporavak, kako kratkoročni, tako i dugoročni. Pelicansi se bez Williamsona muče te su s devet pobjeda iz 32 utakmice na 14. mjestu Zapada.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!