Nogomet

Robert Prosinečki vraća se u Tursku i preuzima klub koji je već vodio

Branimir Korać • nedjelja, 29.12.2019.
Robert Prosinečki vraća se u Tursku i preuzima klub koji je već vodio
Foto: EPA

Nakon što je u subotu pregažen kod Trabzonspora, Kayserispor je promijenio trenera te je na klupu umjesto Bulenta Uyguna došao Robert Prosinečki...

Posljednjeplasirana momčad turskog prvenstva, Kayserispor, ima novog trenera. Nakon što mu je Trabzonspor u subotu održao lekciju i svladao ga sa 6:2, Bulent Uygun podnio je ostavku i Kayserispor je ostao bez trenera.

Vrlo brzo pronađeno je novo rješenje, na klupu je vraćen Robert Prosinečki koji je vodio Kayserispor od 2012. do 2014. godine, prenose turski mediji.

Prosinečki je donedavno bio izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine koju je napustio nakon završetka kvalifikacija.

Bivši hrvatski reprezentativac spominjao se kao mogući povratnik na klupu reprezentacije Azerbajdžana, ali i kao potencijalni novi trener ljubljanske Olimpije. Na kraju se ipak odlučio za odlazak u Tursku.

Tamo ga čeka jako težak posao, Kayserispor je u teškoj situaciji i na posljednjem mjestu na ljestvici s najlošijom obranom lige i jednim od najlošijih napada.

Ligaški debi Prosinečki će imati 19. siječnja u gostima kod petoplasiranog Alanyaspora, a prije toga 15. siječnja čeka ga Kup protiv Fenerbahčea.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!