Rukomet

Lipovina: "Pokušat ćemo iznenaditi Hrvatsku, najjača je možda Bjelorusija"

Mihaela Bradovski • srijeda, 08.01.2020.
Lipovina: "Pokušat ćemo iznenaditi Hrvatsku, najjača je možda Bjelorusija"
Foto: Pixsell

Hrvatska nastup na Europskom prvenstvu u rukometu otvara protiv Crne Gore, u četvrtak od 20:30 sati, a crnogorski reprezentativac Vladan Lipovina nada se uspjehu svoje reprezentacije, a kao najjaču u skupini vidi - Bjelorusiju...

U četvrtak počinje Europsko prvenstvo u rukometu, a Hrvatska u Grazu kreće protiv Crne Gore. poznati su problemi s kojima se Hrvatska suočava, dosta je ozljeda što je pogoršalo situaciju na desnom vanjskom, ali problema ima i Crna Gora. Ostala je bez Nebojše Simovića i Miloša Vujović, ali ne i bez optimizma.

"Očekujem da pokažemo karakter, da se borimo. Ne mogu obećati da ćemo pobijediti svakoga, ali mogu obećati da ćemo dati maksimum, kao i uvijek. Vjerujem, ipak, da je došlo vrijeme za prvu pobjedu na Europskim prvenstvima", kaže Vladan Lipovina, igrač Balingena.

Lipovina vjeruje kako Crna Gora ima šanse protiv Hrvatske.

"Hrvatska je iskusna,, uvijek je u završnicama, ali imala je problema u prijateljskim mečevima, analizirat ćemo je i vidjeti što možemo napraviti. Igrala je neriješeno s BiH, mi smo pokazali da se s BiH može igrati i dat ćemo sve od sebe da iznenadimo."

Inače, Lipovina upozorava kako je najbolja reprezentacija u skupini ona na koju javnost ne obraća toliku pozornost.

"Bjelorusija je možda najjača u skupini iako je svi podcjenjuju. Iskusni su, dugo su zajedno i to im je plus."

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!