Rukomet

Čavor: "Hrvatska na svim pozicijama ima odlične igrače i sigurno će nam biti teško"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 09.01.2020.
Čavor: "Hrvatska na svim pozicijama ima odlične igrače i sigurno će nam biti teško"
Foto: Pixsell

Crnogorci se pripremaju za Hrvatsku i svjesni su da ih čeka težak posao. Stefan Čavor hvali Hrvatsku, no ne predaje se tako lako...

Crna Gora protiv Hrvatske nema što izgubiti, u taj susret ulazi kao autsajder i pobjeda bi bila lijep bonus. U dosadašnmjim nastupima još nije upisala pobjedu i želi doći do prvih bodova.

"Čeka nas teška skupina. Hrvati hoće medalju, a tu su još i Srbi i Bjelorusi. Nama je želja osvojiti prve bodove i tako promijenimo seriju ne loših rezultata koliko utakmica koje nismo uspjeli dobiti na ovakvom natjecanju", ističe Stefan Čavor.

Crna Gora ima velikih problema s ozljedama, trojica bitnih igrača otpala su. Simović još ranije, a pred Prvenstvo i Božović i Vujović.

"Jako teško nam je pala ozljeda Vujovića od prije tri dana. On je važan igrač, isto tako i Božović kojeg neće biti protiv Hrvatske, ali nadamo se da će biti spreman za nerdne dvije utakmice."

Čavor ključ vidi u obrani.

"Hrvatska na svim pozicijama ima odlične igrače i sigurno će nam biti teško. Najvažnije je da u obrani ostanemo čvrsti."

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!