Rukomet

Kutak za kladioničare: Kreće rukometno ludilo

Matej Kačan • četvrtak, 09.01.2020.
Kutak za kladioničare: Kreće rukometno ludilo
Foto: Pixsell

Četvrtak je u znaku početka rukometnog Europskog prvenstva, ali je s prvim fazama prvenstava problem što u većini susreta imamo izrazite favorite i premale koeficijente. Zato smo ponudu začinili s malo nogometa...

Hrvatska - Crna Gora

Hrvatska je po kladionicama osjetni favorit protiv južnih susjeda, ali pripreme su ogolile probleme u hrvatskoj igri. Sigurno neće biti lako, a dok se stroj ne uštima, Lino Červar bi mogao posegnuti za individualnom kvalitetom. Tu bi trebao uskočiti Domagoj Duvnjak koji je sposoban nositi napad i zabijati golove na sve načine pa od njega očekujemo da postigne barem četiri pogotka.

Prognoza: Domagoj Duvnjak postiže barem četiri pogotka

Koeficijenti (Supersport): Domagoj Duvnjak 3.5 golova MANJE 1.70, 3.5 golova VIŠE 2.00

Bjelorusija - Srbija

U hrvatskoj grupi odmah imamo zanimljiv dvoboj Bjelorusije i Srbije. Bjelorusi kotiraju kao bolja reprezentacija, a imaju tu nesreću da im je prva utakmica ujedno i odmah kvalifikacijskog karaktera. Zato tipujemo na pobjedu Bjelorusije, iako su iznenađenja na početku turnira uvijek moguća.

Prognoza: Pobjeda Bjelorusije

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Bjelorusije 1.55, remi 10.0, pobjeda Srbije 4.00

Barcelona - Atletico Madrid

Španjolski Superkup koji se igra u neobičnom formatu i na neobičnoj lokaciji donosi nam veliki dvoboj Barcelone i Atletico Madrida. Barcelona je u La Ligi prva iako nije dominantna kako je nekad znala biti, ali ni Atletico ne igra baš bajno. U finalu čeka Real pa očekujemo čvrstu utakmicu uz konzervativnih dva do tri pogotka.

Prognoza: 2-3 gola na utakmici

Koeficijenti (Supersport): 0-1 gol 3.40, 2-3 gola 1.95, 4-5 golova 3.20, 6+ golova 12.00

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!