Rukomet

U posljednji trenutak: Niklas Landin ipak prijavljen za Island

Petar Jenjić • subota, 11.01.2020.
U posljednji trenutak: Niklas Landin ipak prijavljen za Island
Foto: EPA

Izbornik danske rukometne reprezentacije objavio je popis igrača za utakmicu protiv Islanda, koja je na rasporedu danas od 18:15 sati, a na njemu se u posljednji trenutak našao Niklas Landin...

Činilo se da ćemo vidjeti veliko iznenađenje na danskom popisu od 15 igrača za utakmicu protiv Islanda na Europskom rukometnom prvenstvu. Naime, izbornik Nikolaj Jacobsen nije uvrstio Niklasa Landina.

Prvi danski vratar zbog bolesti je trebao biti izvan sastava, prema pisanju Danskog rukometnog saveza, no izbornik ga je ipak u posljednji trenutak dodao na popis igrača, s obzirom na to da ih može prijaviti 16.

Dodajmo kako su s popisa ispali njegov mlađi brat Magnus Landin, Lasse Svan i Morten Olsen. Ipak, u sastavu se nalazi Rasmus Lauge koji je, čini se, zaliječio ozljedu.

Danska: Niklas Landin, Jannick Green, Niclas Kirkelokke, Rasmus Lauge, Mads Mensah, Mikkel Hansen, Lasse Anderson, Michael Damgaard, Jacob Holm, Henrik Mollgaard, Magnus Saugstrup, Anders Zachariassen, Rene Toft Hansen, Magnus Bramming, Hans Lindberg, Johan Hansen

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!