Rukomet

Kutak za kladioničare: Kauboji će dobiti Bjelorusiju, Arsenal i Inter idu po bodove

Jan Šneler • subota, 11.01.2020.
Kutak za kladioničare: Kauboji će dobiti Bjelorusiju, Arsenal i Inter idu po bodove
Foto: Pixsell

Danas smo u kutku za kladioničare izdvojili jedan rukometni par, ogled Hrvatske i Bjelorusije na Europskom prvenstvu te dva nogometna para, po jedan iz Premierlige i Serie A...

Hrvatska - Bjelorusija

Na rasporedu je drugo kolo Europskog prvenstva u rukometu, a Kauboje očekuje najteži protivnik u skupini. Bjelorusija doduše ne spada u sam vrh europskog rukometa, ali protiv njih će Hrvatska imati najteži posao u grupnoj fazi.

Nešto slabiji početak protiv Crne Gore, dosta nesigurnosti i slabih reakcija u obrani možemo opravdati početkom natjecanja. Ipak, danas ne bi smjelo biti popuštanja i dekoncentracije. Pobjedom protiv Bjelorusije Hrvatska bi izborila nastup u daljnjoj fazi i po našoj procjeni osigurala prijenos vrijedna dva boda.

Iako nas nisu očarali igrom protiv Crne Gore, vjerujemo da su se Kauboji dobro spremili za današnji sraz te uz pomoć veliko broja navijača mogu glatko svladati Bjelorusiju.

Procjena: Hrvatska pobjeđuje s barem četiri pogotka razlike

Koeficijent (Supersport): Hrvatska -3.5 @2.00, Bjelorusija +3.5 @2.00

Crystal Palace - Arsenal

U 22. kolu engleske Premierlige Arsenal gostuje kod vrlo nezgodnog Crystal Palacea. Domaća momčad nalazi se poziciju iznad Topnika i na svom terenu djeluje vrlo čvrsto. Ne dopušta previše prilika te se sjajno brani.

Ipak, Arsenal više nema previše vremena za čekanje i mora početi pobjeđivati u nizu i raditi razliku. Pobjeda protiv Uniteda u prošlom kolu definitivno im je bila dobar poticaj, ali sve će biti uzalud ako danas ne upišu tri boda. Crystal Palace ima dosta problema s izostancima, Arsenal pod vodstvom Mikela Artete djeluje sigurnije nego ranije i trebao bi moći pružiti dobru partiju i odnijeti pobjedu.

Procjena: Pobjeda Arsenala

Koeficijenti (Supersport): Crystal Palace @4.50, neriješeno @4.00, Arsenal @1.90

Inter - Atalanta

Sjajna i uzbudljiva utakmica na rasporedu je večeras u 19. kolu talijanske Serie A. Inter će na svom terenu dočekati Atalantu i nastojati održati prvo mjesto na ljestvici. S druge strane, Atalanta ove sezone igra odlično, u posljednja dva susreta pobijedili su Parmu i Milan s 5:0 i s pravom predstavljaju pravu prijetnju momčadi Antonija Contea.

Ipak, malu prednost dajemo Interu bez obzira na činjenicu kako danas neće biti njihovog najboljeg stopera Milana Škriniara. Nerazzurri igraju na domaćem terenu na kojem su ove sezone gotovo nepobjedivi (jedan poraz u devet susreta) i na kojem primaju jako malo pogodaka.

Atalanta će sigurno prijetiti, vjerojatno i postići pogodak, ali Inter bi trebao riješiti sve u svoju korist, naročito kada u samom vrhu napadu imaju preporođenog Romelua Lukakua.

Procjena: Pobjeda Intera

Koeficijenti (Supersport): Inter @2.30,neriješeno @3.70, Atalanta @3.40

Ukupan koeficijent svih predloženih parova: @8.74 (Supersport)

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!