Rukomet

Kutak za kladioničare: Hoće li Slovenci uspjeti usporiti Andyja Schmida?

Branimir Korać • utorak, 14.01.2020.
Kutak za kladioničare: Hoće li Slovenci uspjeti usporiti Andyja Schmida?

Dva rukometna para i jedan teniski donosimo vam ovog utorka. Zanimljiva ponuda s nizom zanimljivih mečeva, a uz rukomet koji je u fokusu ovih dana, dodajemo i prolaz Donne Vekić u Adelaideu...

Švicarska - Slovenija

Švicarci se drže za slamku i nadaju se da bi mogli do nekog čudesnog raspleta i prolaza u drugi krug, ali za to im se treba dosta toga poklopiti. Za početak moraju uvjerljivo svladati Sloveniju, a ako razlika ne bude na željenoj razini, trebat će im pomoć Poljske protiv Švedske, U svakom slučaju Švicarci najavljuju da idu na pobjedu, a za to će im trebati sjajan dan prvenstveno Andyja Schmida, a onda i ostalih. Schmida je jako teško u potpunosti zaustaviti, možete ga jedino malo usporiti. U prošlom kolu protiv Poljske zabio je čak 15 pogodaka, Sloveniji treba zabiti sedam, a to mu ne bi trebao biti prevelik i nerješiv problem.

Prognoza: Andy Schmid postiže 7 ili više golova

Koeficijenti (Supersport): Andy Schmid ne postiže 7 ili više golova 2.10, Andy Schmid postiže 7 ili više golova 1.65

Češka - Ukrajina

Ukrajina se čini najslabijom reprezentacijom u skupini iako je nitko nije potpuno nadigrao. Makedonci su je svladali onim golom Kire Lazarova sa sirenom, a Austrija ju je slomila tek u zadnjih pet minuta. Međutim Ukrajinci nisu navikli na turnirski način igranja, predugo ih nigdje nije bilo, a osim toga trenutno su u najtežoj situaciji što se tiče prolaza. Doduše nije nemoguća misija, ali Češka se čini kvalitetnijom reprezentacijom. Česi izgledaju sasvim korektno, nema tu nekih velikih imena, ali to je reprezentacija koja je dugo na okupu i vidi se da je uigrana. Brzo se oporavila od poraza protiv Austrije i svladala je Sjevernu Makedoniju i to uz dosta samouvjeren nastup.

Prognoza: Češka pobjeđuje s 3 ili više golova razlike

Koeficijenti (Supersport): Češka pobjeđuje s 3 ili više golova razlike 1.85, Češka ne pobjeđuje s 3 ili više golova razlike 1.85

Donna Vekić - Maria Sakkari

Donna Vekić u osmini finala Adelaidea igra protiv Marije Sakkari, očekuje se izjednačen dvoboj dvije igračice koje su napokon prekinule niz poraza. Donna je to odradila protiv puno zvučnije protivnice, svladala je Anastasiju Sevastovu dok je Sakkari bila bolja od sretne gubitnice Valerije Djačenko. Vekić je već igrala protiv Sakkari pet puta, tri puta je slavila, a posljednji meč odigrale su u Pekingu 2018. godine gdje je Donna bila uspješnija u dva seta. Samo jednom igrale su tri seta i to u prvom međusobnom dvoboju 2016. godine kada je Vekić odnijela pobjedu.

Prognoza: Pobjeda Donne Vekić

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Donne Vekić 1.80, pobjeda Marije Sakkari 2.25

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!