Rukomet

Odluka o sudbini aktualnog svjetskog prvaka i olimpijskog pobjednika u prijenosu na RTL-u

Sportnet • srijeda, 15.01.2020.
Odluka o sudbini aktualnog svjetskog prvaka i olimpijskog pobjednika u prijenosu na RTL-u

Danas će biti zatišje po broju utakmica na Europskom prvenstvu u rukometu, ali samo po broju utakmica, ne i po uzbuđenjima kojih neće nedostajati...

Prvi dan od početka Europskog prvenstva s manjim brojem utakmica i bez više utakmica u istom terminu. Danas su na rasporedu samo susreti skupine E i oni će popuniti posljednje mjesto u drugoj fazi natjecanja.

Jasno je kako Island iz ove skupine definitivno prolazi u drugu rundu, a ostaje za vidjeti tko će mu se tamo priključiti. U igri su dvije reprezentacije, Mađarska i Danska dok je Rusija i matematički ispala.

Ovdje je računica prilično jasna. Mađari ne smiju izgubiti od Islanda i proći će zajedno s Islanđanima u drugu fazu natjecanja. Svejedno im je, pobjeda ili remi, u svakom slučaju završit će među sudionicima glavne runde.

Taj odlučujući dvoboj na rasporedu je od 18:15 sati i to u izravnom prijenosu na RTL 2.

Nakon njih na parket Malmö Arene izaći će Danska i Rusija. Već tada znat će se hoće li to biti revijalni susret ili će Danci morati uložiti sav svoj trud kako bi izborili prolaz u glavnu rundu. Ako Mađari izgube od Islanda, Danskoj će trebati pobjeda. Taj posljednji susret prve faze Europskog prvenstva počinje u 20:30 uz izravan prijenos na RTL-u.

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

Slika 1 od 1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!