Rukomet

Karačić: 'Moram priznati da su Austrijanci stvarno jako dobri'

Mihaela Bradovski • srijeda, 15.01.2020.
Karačić: 'Moram priznati da su Austrijanci stvarno jako dobri'
Foto: Pixsell

Igor Karačić odradio je odličan posao u Grazu i od njega se očekuje puno i u Beču. Karačić poziva na oprez uoči dvoboja s Austrijancima...

Igor Karačić jedan je od glavnih aduta hrvatske reprezentacije i jedan od igrača koji predstavljaju autoritet. Zna što ga očekuje i ne dopušta opuštanje.

"Ne smijemo se previše zanositi. Moramo dati sve od sebe i sada ih dobro analizirati u ovom danu što nam je ostao za odmor. Ne smije nam se ponoviti Brazil, ne smijemo se poskliznuti. Mislim da smo spremni i svjesni kakve šanse imamo. Svi smo glavama unutra sto posto i jedino tako možemo ići naprijed. Radujem se sutrašnjoj utakmici, neka pokažemo da ova igra iz prvog kruga nije bila slučajna."

Austrija je na njega ostavila dobar dojam i zna otprilike kako se postaviti.

"Moram priznati da su stvarno jako dobri prije svega jer su domaćini i imaju taj vjetar u leđa. Igraju 6-0 obranu, ali protiv Sjeverne Makedonije igrali su i 5-1 obranu prema Lazarovu što znači da imaju raznih varijanti. Golman im je u odličnoj formi, Bilyik je sigurno donio nešto iz Kiela. Imaju brzu transformaciju, a najopasniji su s te lijeve strane zbog Bilyka. Morat ćemo to zatvoriti i jednostavno pustiti te neke vanjske šuteve da nam što manje šutiraju s pozicija pivota i krila."

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!