Rukomet

Kraj Europskog prvenstva za Vida Kavtičnika bez ijedne odigrane minute

Mihaela Bradovski • srijeda, 15.01.2020.
Kraj Europskog prvenstva za Vida Kavtičnika bez ijedne odigrane minute
Foto: Pixsell

Kapetan slovenske reprezentacije Vid Kavtičnik neće nastupiti na ovom Europskom prvenstvu. Zbog ozljede koju je zaradio, za njega je Europsko prvenstvo završeno...

Loše vijesti za Ljubomira Vranješa. Kapetan slovenske reprezentacije Vid Kavtičnik završio je s nastupom u biti prije nego je i počeo.

Kavtičnik je propustio prve dvije utakmice protiv Poljske i Švedske te je uvršten u sastav protiv Švicarske. Računalo se kako će ta jedna utakmica biti dovoljna da se pripremi za ono što ga čeka u nastavku Prvenstva. Međutim, na zagrijavanju uoči dvoboja zaradio je ozljedu mišića i nije ulazio u igru protiv Švicaraca.

Kasnija snimanja pokazala su kako Kavtičnik neće biti oporavljen na vrijeme i neće moći igrati u nastavku Prvenstva. Na toj poziciji Vranješu su ostali na raspolaganju Jure Dolenec i Nejc Cehte.

"Na žalost dogodila mi se potpuno nepredviđena ozljeda. Vrlo sam razočaran i tužan što ne mogu pomoći momčadi na terenu. Imao sam veliku želju za nastup u toj sjajnoj atmosferi koju smo stvorili u reprezentaciji na ovom natjecanju. Bez obzira na sve, ostajem uz momčad do samog kraja. Vjerujem u dečke, dokazali su da mogu napraviti nešto veliko", istaknuo je Kavtičnik.

Vranješ će naknadno priopćiti tko će biti 16. igrač koji bi trebao biti u zapisniku u drugom krugu, Kristjan Horžen i Gašper Marguč slavni su kandidati.

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!