Košarka

Hezonja solidno iskoristio svoje minute, Dončić i društvo ipak slavili

Petar Jenjić • subota, 18.01.2020.
Hezonja solidno iskoristio svoje minute, Dončić i društvo ipak slavili

Portland Trail Blazersi noćas su poraženi na gostovanju kod Dallas Mavericksa, a solidno je svoje minute iskoristio Mario Hezonja. Kod Cleveland Cavaliersa i poraza od Memphis Grizzliesa nije nastupio Ante Žižić...

Ante Žižić nije igrao u gostujućem porazu svojih Cleveland Cavaliersa kod Memphis Grizzliesa sa 113:109. Treću četvrtinu domaćin je dobio s 38:20, a početkom posljednje dionice imao i 21 poen viška. Stigli su Cavaliersi u završnici na minus četiri, ali više od toga nije išlo.

Dillon Brooks s 26 poena predvodio je Grizzliese do pobjede, dok je Ja Morant dodao 16 poena, pet skokova i osam asistencija.

Najbolji je kod Cavaliersa bio Collin Sexton s 28 poena i šest asistencija.

Dallas Mavericksi preuzeli su vodstvo od Portland Trail Blazersa na početku druge četvrtine te ga do kraja nisu ispustili. Tijekom susreta imali su 17 poena prednosti, a iako su Blazersi stigli blizu u završnici, promašili su pet uzastopnih lopti u napadu. U konačnici je Dallas slavio sa 120:112.

Prvo ime susreta kod Mavericksa bio je Luka Dončić s 35 poena, osam skokova i sedam asistencija, dok je Tim Hardaway Jr. dodao 29 poena.

Najbolji je kod Blazersa bio Damian Lillard s 34 poena i deset dodavanja. Mario Hezonja dodao je sedam poena (3/5 za dva, slobodna bacanja 1/1) i tri skoka za 19 i pol minuta u igri.

NBA:
Memphis Grizzlies - Cleveland Cavaliers 113:109
Dallas Mavericks - Portland Trail Blazers 120:112

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.01.2020. u 11:30
    ma blazersi lani i ove goidine nebo izemlja
    Obrisan korisnik