Rukomet

Cehte: 'Loša je vijest što smo ostali bez Martinovića, igrao je jako dobro u prvom dijelu sezone'

Mihaela Bradovski • subota, 18.01.2020.
Cehte: 'Loša je vijest što smo ostali bez Martinovića, igrao je jako dobro u prvom dijelu sezone'

Slovenski reprezentativac Nejc Cehte u kratko vrijeme dobio je još veću odgovornost i u klubu i u reprezentaciji, a sve zbog ozljeda Ivana Martinovića i Vida Kavtičnika...

Slovenija je neposredno prije početka Prvenstva promijenila trenera te je umjesto Veselina Vujovića reprezentaciju uzeo Ljubomir Vranješ. Nejc Cehte osjeti veliku razliku u vođenju ove dvije momčadi.

"Nakon zadnje bundesligaške utakmice, izravno sam doputovao na pripreme reprezentacije te smo do prve utakmice imali tjedan dana zajedničkog rada. Ljubomir Vranješ donio je pozitivno ozračje oko momčadi. Svakog protivnika analizira do u detalj, svaki igrač dobije informacije koje su u detalj vezane uz protivničku momčad i igrače i tu vidim najveću razliku u odnosu na ono kako radi Vujović."

Cehte je zadovoljan svojom ulogom u reprezentaciji na ovom natjecanju.

"Nemam razloga za buniti se. Naravno, Jure Dolenec ima prednost i veću minutažu, ali i ja sam dovoljno igrao. Otkad je Vid Kavtičnik ozlijeđen, imam veću odgovornost u igri."

Cehte je član Hannover Burgdorfa koji igra sjajno ove sezone, a bundesligaš je produžio ugovor s Ikerom Romerom koji vodi momčad s klupe.

"Naravno da sam saznao za to gotovo odmah, bila je to vrlo važna vijest za sve u klubu. I ja sam produžio ugovor u studenom i njegov ostanak ima veliki utjecaj na mene. Na žalost stigle su i loše vijesti, Ivana Martinovića neće biti dugo na parketu. Ivan je igrao jako dobro u prvom dijelu sezone, sada će odgovornost i za mene biti veća", dodaje Cehte.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!