Rukomet

Vranješ: 'Kako podignuti momčad? Pa danas igramo za medalju'

Petar Jenjić • subota, 25.01.2020.
Vranješ: 'Kako podignuti momčad? Pa danas igramo za medalju'
Foto: Pixsell

Izbornik Slovenije Ljubomir Vranješ kazao nakon dvoboja sa Španjolcima da je sada teško, ali da će vrlo brzo imati novu borbu, onu za treće mjesto...

Slabu utakmicu odigrala je Slovenija u polufinalu protiv Španjolske, a očekivano je razočaran bio izbornik Ljubomir Vranješ

"Teško je reći bilo što. Španjolska je bila bolja u prvom poluvremenu, napravili smo neke velike pogreške u obrani, ali nekako se podignuli u drugom poluvremenu. Na kraju, imali smo priliku okrenuti, ali smo to sami upropastili. Momci se nikada nisu predavali, sada nam je teško, ali jako brzo imat ćemo novu borbu."

Već je danas utakmica za treće mjesto.

"Kako podignuti momčad? Pa danas igramo za medalju. To mora biti dovoljan razlog. Razgovarat ću s igračima, ne znamo još slovenski mentalitet. Nadam se da će biti ponosni na dres koji nose. Liječnički tim morat će napraviti čuda."

Utakmicu je prokomentirao i Jure Dolenec koji je bio prvi strijelac sa sedam golova.

"Na kraju smo bili iznenađeni obranom 5-1. Prvo nas je poluvrijeme pokopalo, bilo je katastrofalno. Nismo se držali dogovora i gubili smo lopte, ali i obrana je bila loša."

S njim se složio i Borut Mačkovšek.

"Izgubili smo utakmicu u prvom poluvremenu kada su zabili 20 golova, što je previše. Pobijedili su nas u svakom smislu. U drugom smo poluvremenu igrali značajno drugačije. Razočaran sam."

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

FOTO: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!