Nogomet

Pjaca: 'O nekim brojkama i velikim obećanjima nisam nikada volio pričati, pričat ću na terenu'

Petar Jenjić • nedjelja, 02.02.2020.
Pjaca: 'O nekim brojkama i velikim obećanjima nisam nikada volio pričati, pričat ću na terenu'
Foto: Pixsell

Marko Pjaca sretan je zbog dolaska u Anderlecht te jedva čeka novi početak u novom klubu. Rekao je kako se osjeća jako dobro i da je pun želje za dokazivanjem...

Svoje prve dojmove iz Anderlechta donio je Marko Pjaca koji je svjestan da se radi o velikom klubu i jedva čeka novi početak.

"Odlično se osjećam, sretan sam što sam završio u Bruxellesu. Jedva čekam novi početak. Pisalo se dosta toga posljednjih tjedana, istine i neistine, ali drago mi je kako je sve završilo. Sad sam u Anderlechtu i jedva čekam treninge i utakmice. Svi znamo da se radi o velikom klubu koji redovito igra europska natjecanja."

Ove sezone Anderlecht je trenutno na devetom mjestu u prvenstvu.

"Ove sezone nije na očekivanoj razini, ali do kraja sezone ima se još dosta za igrati. Kad sam potpisivao ugovor i bio na liječničkom pregledu, obišao sam klupske prostorije i trening kamp. Impresioniran sam. Znao sam da je Anderlecht veliki klub, a uvjeti će biti u tom rangu."

Ići će utakmicu po utakmicu.

"Život me u zadnje vrijeme naučio da razmišljam iz utakmice u utakmicu, a osjećam se odlično. Pun sam želje za dokazivanjem, osjećam se fizički jako dobro. Naravno da top formu mogu dostići samo kroz utakmice. Uostalom, zato sam i došao gdje znam da ću dobiti i zaraditi pravu minutažu. Znate da o nekim brojkama i velikim obećanjima nisam nikada volio pričati. Pričat ću na terenu gdje i trebam."

FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!