Tenis

Mektić: 'Krejčikova mi je poslala poruku želim li igrati s njom, znao sam da je sjajna u paru i pristao sam'

Branimir Korać • ponedjeljak, 03.02.2020.
Mektić: 'Krejčikova mi je poslala poruku želim li igrati s njom, znao sam da je sjajna u paru i pristao sam'

Iza Nikole Mektića je nezaboravan tjedan u Melbourneu. S Čehinjom Barborom Krejčikovom osvojio je Australian Open u konkurenciji mješovitih parova...

Nikola Mektić i Barbora Krejčikova pobjednici su Australian Opena u konkurenciji mješovitih parova. Ovo im je bio prvi zajednički nastup i odmah su otišli do kraja.

"Jako sam sretan, ostvario mi se dječački san jer je naslov na Grand Slam turniru nešto posebno. S Barborom sam se dogovorio za nastup tjedan dana prije početka, nisam više nastupao s dosadašnjom partnericom Rosolskom, ona je trebala nastupiti s Ramom, ali on je odlučio preskočiti miks ove godine. Krejčikova mi je poslala poruku želim li s njom igrati, znao sam da je sjajna igračica parova i pristao sam", kaže Mektić za Večernji list.

Mektić se nada kako će nastaviti nastupati zajedno na Grand Slam turnirima.

"Nadam se da ćemo nastaviti zajedno, ja sam za to. Ona nastupa i u singlu i u ženskim parovima, vidjet ćemo hoće li moći svaki put gurati u sve tri konkurencije."

Krejčikova kaže kako se s Mektičem dogovorila praktički za pet minuta.

"Htjela sam ponovno igrati s Ramom, ali on je imao problema prije sezone i odlučio je da će igrati samo muške parove. Imala sam Nikolin broj i pitala ga želi li igrati sa mnom, a on se za pet minuta javio i rekao kako se raduje tome. Rekla sam mu da idemo osvojiti naslov i sada ga imamo. Odigrao je većinu naših mečeva fenomenalno, posebno finale", dodaje Krejčikova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!