Košarka

Milwaukee Bucksi otpustili Dragana Bendera da bi stvorili prostor za Williamsa

Matej Kačan • subota, 08.02.2020.
Milwaukee Bucksi otpustili Dragana Bendera da bi stvorili prostor za Williamsa
Foto: Pixsell

Kako javlja najpouzdaniji NBA insajder Andrian Wojnarowski s ESPN-a, Milwaukee Bucksi su otpustili Dragana Bendera kako bi na rosteru oslobodili mjesto za potpisivanje Marvina Williamsa...

Loše vijesti stižu za Dragana Bendera. Najpoznatiji i najpouzdaniji NBA insajder Adrian Wojnarowski s ESPN-a je na Twitteru javio kako ga njegovi Milwaukee Bucksi otpuštaju kako bi na svom rosteru oslobodili jedno mjesto za potpisivanje Marvina Williamsa.

33-godišnji Williams je odnedavno slobodan igrač nakon što su Charlotte Hornetsi isplatili njegov ugovor i otpustili ga, a spominjao se i u kontekstu pojačavanja LA Lakersa. Ipak je postignut dogovor s Bucksima, a prva momčad Istoka zato mora osloboditi jedno mjesto u svojoj ekipi.

Otpušten je Bender koji je ove sezone za Buckse nastupio u tek sedam utakmica te je odigrao tek 91 minutu uz 26 poena. Benderu se tako kao greškom pokazala ovoljetna odluka da odbije povratak u Europu i potpiše za Buckse koji love najviše ciljeve.

Bender je u NBA ligu stigao 2016. kao visoki četvrti izbor drafta, ali nije opravdao očekivanja te su Bucksi druga ekipa nakon Sunsa koja se odrekla njegovih usluga.

FOTO: Jurica Galoić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!