Košarka

Timberwolvesi napunili koš Clippersa, Zubac solidno iskoristio svoje minute

Petar Jenjić • nedjelja, 09.02.2020.
Timberwolvesi napunili koš Clippersa, Zubac solidno iskoristio svoje minute

Minnesota Timberwolvesi noćas su odigrali odličnu napadačku utakmicu te su visoko slavili protiv Los Angeles Clippersa...

I bez D'Angela Russella, Minnesota Timberwolvesi pokazali su se u odličnom svjetlu s nekoliko novih igrača. Noćas su igrali protiv Los Angeles Clippersa protiv kojih su prekinuli niz od 13 poraza.

Timberwolvesi su na kraju slavili s visokih 142:115, a čak je deset različitih igrača ubacilo trice što je donijelo i rekord franšize po tom pitanju.

Nakon prve četvrtine domaćin je vodio s 40:31, da bi do poluvremena ta prednost narasla na 22 razlike (81:59). Do kraja susreta Clippersi nisu uspjeli ozbiljnije zaprijetiti.

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Jordan McLaughlin s 24 poena i 11 asistencija, dok je Malik Beasley dodao 23 poena i deset skokova. Na rubu triple-doublea bio je Karl-Anthony Towns s 22 poena, 13 skokova i devet asistencija.

Clipperse je predvodio Kawhi Leonard s 29 poena i šest skokova. Ivica Zubac dodao je sedam poena (3/4 za dva, slobodna bacanja 1/2), osam skokova i jednu asistenciju za 16 i pol minuta u igri.

NBA:
Minnesota Timberwolves - LA Clippers 142:115

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!