Tenis

Krajicek i Škugor nisu opravdali status prvih nositelja, odmah oproštaj od turnira

Branimir Korać • utorak, 11.02.2020.
Krajicek i Škugor nisu opravdali status prvih nositelja, odmah oproštaj od turnira

Franko Škugor ekspresno se oprostio od turnira u New Yorku. S domaćim igračem Austinom Krajicekom bio je postavljen za prvog nositelja, ali start je bio loš...

Franko Škugor ušao je u 2020. godinu s novim partnerom s kojim zasad ostvaruje solidne rezultate. To nikako neće vrijediti i za nastup u New Yorku gdje su Škugor i Amerikanac Austin Krajicek upisali poraz već u prvom kolu.

U Aucklandu i Melbourneu to je izgledalo kudikamo bolje te su na oba turnira upisali po dvije pobjede i poraz. Pobijedili su između ostalih i Gonzaleza i Skupskog te Inglota i Qureshija što se na kraju pokazalo lošom prognozom.

Nisu izgledali dobro i na kraju su upisali zasluženi poraz. Kod Škugora i Krajiceka nije bilo niti trunke samopouzdanja u pojedinim trenucima te su zato i kažnjeni. Nijednom nisu napravili break, pa čak niti imali break loptu.

Divij Sharan i Artem Sitak pokazali su da su dobri igrači parova, imaju puno više mečeva u nogama još od 2018. godine kada su započeli suradnju. Ovdje su slavili u dva seta za manje od sat i pol igre.

New York, prvo kolo parova:
Divij Sharan/Artem Sitak (Indija/Novi Zeland) - Austin Krajicek/Franko Škugor (SAD/Hrvatska, 1) 7:6(3), 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!