Tenis

Mate Pavić zaustavljen već u prvom kolu turnira u Rotterdamu

Branimir Korać • srijeda, 12.02.2020.
Mate Pavić zaustavljen već u prvom kolu turnira u Rotterdamu
Foto: Pixsell

Mate Pavić nije prošao u drugo kolo konkurencije parova na turniru u Rotterdamu. Igrao je u paru s Benoitom Paireom i izgubio odmah na startu od drugih nositelja Herberta i Mahuta...

Mate Pavić nije se dugo zadržao na turniru u Rotterdamu. Prvi put nastupao je s Francuzom Benoitom Paireom, ali neće po dobrom pamtiti taj nastup, poraženi su od uigrane francuske kombinacije, drugih nositelja Pierre-Huguesa Herberta i Nicolasa Mahuta.

Herbert i Mahut tek su drugi put ove sezone bili zajedno na terenu, na Australian Openu upisali su odmah neočekivani poraz od Simonea Bolellija i upravo Pairea, ali ovdje su se vratili pobjedama. Za prolaz im je trebalo svega 52 minute.

Prvi set bio je vrlo brzo gotov, svega 23 minute trebale su Francuzima da dođu do prednosti. Oba para čvrsto su držala početni udarac izuzev Pavića i Pairea koji su u četvrtom gemu pokleknuli i izgubili servis te se nisu vratili.

Odmah na početku drugog seta ponovno Pavić i Paire gube servis i ulaze u probleme. Kod 3:1 imali su Herbert i Mahut još dvije break lopte, nisu ih iskoristili, ali nije niti bio problem s obzirom da Paire i Pavić nisu nijednom zaprijetili i otišli su u poraz.

Herbert i Mahut tako prolaze u četvrtfinale gdje ih čeka dvoboj protiv Fabija Fogninija i Robina Haasea.

ATP Rotterdam, parovi, prvo kolo:
Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut (Francuska/Francuska, 2) - Benoit Paire/Mate Pavić (Francuska/Hrvatska) 6:3, 6:4

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!