Tenis

Ćorić: 'Nadam se da se mogu vrati na najvišu razinu i da onda ciljam na svoje snove'

Petar Jenjić • subota, 15.02.2020.
Ćorić: 'Nadam se da se mogu vrati na najvišu razinu i da onda ciljam na svoje snove'

Borna Ćorić kazao je da će se potruditi ostvariti svoje snove i osvojiti Grand Slam titulu, iako je još daleko od toga. Hrvatski tenisač još nije stigao dalje od četvrtog kola...

Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije najbolje krenuo u novu tenisku sezonu, no nada seda se može vratiti na najvišu razinu. Istaknuo je da mora ostati zdrav i nastaviti s radom.

"Jedan od mojih snova je osvajanje Grand Slam titule i da budem prvi na svijetu. I dalje sam daleko od tih snova, postao sam 12. na svijetu i to mi daje samopouzdanje da mogu igrati sjajno. No, moram ostati zdrav i nastaviti raditi. Nadam se da se mogu vrati na najvišu razinu i da onda ciljam na svoje snove."

I dalje su Novak Đoković, Rafael Nadal i Roger Federer na vrhu te ih nitko od mlađih ne uspijeva skinuti. Ćorić se nada da će se to uskoro dogoditi.

"Malo sam dalje od igrača iz svoje generacije, nikad nisam prošao dalje od četvrtog kola na Grand Slamu, ali njih vidim kako im dobro ide. Mislim da meni treba više vremena. Svi se moramo fokusirati na trening i na to da postanemo bolji, a ne da mislimo o Federeru, Nadalu i Đokoviću. To ne možemo kontrolirati. Nadam se da će netko mlađi uskoro osvojiti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!