Nogomet

Prosinečki napokon dočekao pobjedu, Kayserispor slavio nakon više od dva mjeseca

Matej Kačan • subota, 15.02.2020.
Prosinečki napokon dočekao pobjedu, Kayserispor slavio nakon više od dva mjeseca
Foto: Pixsell

U 26. kolu turske Super Lig do pobjede je stigao Kayserispor kojeg vodi Robert Prosinečki, a to mu je prva pobjeda na klupi ovog kluba. Kayserispor je u gostima kod Denizlispora slavio s 0:1...

Mjesec i jedan dan je trebalo proslavljenom hrvatskom nogometašu i treneru Robertu Prosinečkom da dođe do prve pobjede na klupi Kayserispora. Nakon tri poraza i remija hrvatski je trener došao do pobjede u sedmoj utakmici na klupi turskog kluba.

Slavlje je došlo na gostovanju kod Denizlispora koji leži na 11. mjestu u sredini tablice, ali je zaredao sa slabom formom te ne zna za pobjedu u čak šest utakmica u nizu. Heroj Kayserispora bio je rumunjski branič i veteran Cristian Sapunaru, strijelac jedinog pogotka u 69. minuti.

Osim pogotka rumunjskog 35-godišnjaka na asistenciju Bernarda Mensaha gosti su bili dosta konkretniji od domaćina, a pogotovo su okomitiji bili u prvom dijelu u kojem su uputili devet udaraca na protivnički gol naspram tek tri domaća.

Ovo je za Kayserispor bila tek treća pobjeda u ligi te prva pobjeda uopće još od 9. prosinca, a 12 minuta u pobjedničkoj ekipi je dobio i bivši veznjak Dinama Mario Šitum.

Turska Super Lig, 22. kolo:
Denizlispor - Kayserispor 0:1

FOTO: Armin Durgut/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!