Košarka

Dominik Mavra priključio se treninzima reprezentacije, Filip Krušlin ozlijeđen

Sportnet, Petar Jenjić • utorak, 18.02.2020.
Dominik Mavra priključio se treninzima reprezentacije, Filip Krušlin ozlijeđen
Foto: Pixsell

Danas je hrvatska košarkaška reprezentacija održala jutarnji trening, a priključio joj se MVP završnice Kupa Krešimira Ćosića, Dominik Mavra. U sastavu trenutno nema ozlijeđenog Filipa Krušlina...

Drugi dan treninga reprezentacije, sastav je kompletan – zapravo i kompletniji od najavljenog. Naime, treninzima se priključio igrač Zadra Dominik Mavra, MVP po izboru sportskih novinara nedavno odigrane završnice Kupa “Krešimir Ćosić”. Dominik je već stigao u reprezentaciju i napravio prvi trening.

Filip Krušlin, igrač Cedevite Olimpija, ozlijedio se na utakmici finala slovenskog kupa, no kako pretrage pokazuju da se radi o istegnuću kolateralnih ligamenata i na njega se još itekako računa. Sljedeća dva dana radit će po prilagođenom programu, a potom će se ponovno procijeniti stanje ligamenata.

Na današnjem jutarnjem treningu predano su radili i Roko-Leni Ukić, reprezentativac sa zasigurno najviše utakmica u nogama i Željko Šakić, čiji je Lietkabelis završio treći u litavskom kupu. Stigao je i Roko Rogić čiji je Nymburk osvojio češki kup, a još jučer se treninzima priključio Darko Planinić čija Cluj Napoca je osvojila rumunjski kup.

Reprezentacija se priprema za prvi ciklus kvalifikacijskih utakmica za Europsko prvenstvo 2021.

HKS

FOTO: Marko Dimić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!