Košarka

Paul George i Patrick Beverley van stroja protiv Kingsa

Marjan Kreševac • subota, 22.02.2020.
Paul George i Patrick Beverley van stroja protiv Kingsa

Nastavljaju se problemi za megamomčad LA Clippersa i njezinog trenera Doca Riversa. Prema posljednjim informacijama predstojeći susret protiv Sacramento Kingsa propustit će Paul George i Patrick Beverley...

Iako su Paul George i Patrick Beverley odradili pune treninge, prema posljednjim informacijama iz kluba neće nastupiti u predstojećem susretu protiv Sacramento Kingsa. George je po treći puta ove sezone ozlijedio lijevi butni mišić, a kod Beverlyja se radi o ozljedi prepona i propustit će petu utakmicu u nizu.

Doc Rivers je rekao da će u vrijeme pauze Clippersi morati postati zdravi i ostati u punoj snazi, kako bi uspostavili neku kemiju prije ulaska u postsezonu. Ipak, Rivers je jasno rekao da mu je prioritet zdrav tim u tom periodu. Na tragu takvog razmišljanja oba igrača izostat će u sljedećem ogledu protiv Kingsa.

Rivers je imao čitav roster dostupan na samo četiri utakmice ove sezone, a to znači su Clippersi, zajedno s Detroitom i Golden Stateom, koristili najveći broj različitih početnih postava ulazeći u All-Star pauzu, njih čak 27. "Igramo utakmicu za utakmicu i iako ne možemo imati sve zdrave igrače na terenu možemo barem odraditi treninge u punoj snazi", opravdao je Rivers svoju odluku u pogledu treninga u punoj snazi za Georgea i Beverleyja.

"Ljudi se jako bave upravljanjem opterećenjem, ono što im nedostaje je upravljanje opterećenjem na treningu. Jedno je što ne mogu igrati na utakmici, ali kad ne možete igrati ni utakmicu ni odraditi trening, to boli. Ako sutra svi ne igraju, nije najbolje. Ali barem smo dobili trening", zaključio je Rivers.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!